Λεβαδειακός – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λεβαδειακός – ΑΕΚ προγνωστικά

Λεβαδειακός – ΑΕΚ προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΑΕΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λεβαδειακός – ΑΕΚ προγνωστικά

  • «Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς» (5.915), Λιβαδειά.
  • Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης.
  • Οκτώ σερί νίκες μετρά η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, με τελευταία συνάντησή τους την σεζόν 2018-19. Μάλιστα, ο απολογισμός τερμάτων στα παιχνίδια αυτά είναι 21-0 υπέρ της Ένωσης!
  • Το no goal έχει επιβεβαιωθεί σε έντεκα διαδοχικές αναμετρήσεις τους, και τελευταία φορά που σκόραραν και οι δύο ομάδες ήταν στις 21/12/2015.

Λεβαδειακός

Ρεπορτάζ: Την πρώτη του νίκη στην σεζόν σημείωσε ο Λεβαδειακός για το κύπελλο, παίρνοντας διπλό στην έδρα της ΑΕΛ. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό, αλλά πρόλαβε να ανατρέψει το ματς πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Με την επικράτηση αυτή οι Βοιωτοί πέρασαν στη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας. Στο πρωτάθλημα πάντως συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη, με πιο πρόσφατη την ήττα με 2-1 από τον Βόλο. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 53’ με τον Μουτίνιο, όμως με δύο γκολ στο διάστημα 62’-67’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και τελικά τη νίκη.

Stat attack: 2-3 γκολ σε έξι από τα εννιά ματς στην σεζόν.

Απουσίες: Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Μπελμόντ, Ντεντάκης, Κωνσταντινίδης, Συμελίδης και Βήχος για την ομάδα του Βέλιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μάρκοβιτς – Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου – Νίκας, Μεχία – Μουτίνιο, Βρακάς, Τορό – Δούμτσιος.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Ζορίστηκε αρκετά αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο και να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, η Ένωση είχε αρκετές καλές φάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Κι οι Περιστεριώτες είχαν κάποιες ευκαιρίες, δίχως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Αθανασιάδη. Το 0-0 παρέμεινε για πολλή ώρα, μέχρι να κερδίσει πέναλτι ο Μάνταλος και να το εκτελέσει εύστοχα ο Άμραμπατ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στη δεύτερη θέση, σταθερά στο -6 από την κορυφή. Έπαιζαν και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, υποδεχόμενοι τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως και στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Κοσίδη (5’) και Μάνταλου με πέναλτι (67’). Ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας.

Stat attack: Έχει σερί πέντε νικών με συνολικά γκολ 11-1.

Απουσίες: Τσούμπερ, Άμραμπατ, Φαν Φέερτ και Μοχαμαντί είναι οι παίκτες που λόγω τραυματισμού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Αλμέιδα

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς – Πινέδα – Γκαρσία, Αραούχο.

Λεβαδειακός – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λεβαδειακός – ΑΕΚ προγνωστικά: Είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι» αυτή την στιγμή η ΑΕΚ. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα άρχισαν να έρχονται και στόχος είναι η κορυφή. Ζόρικος αντίπαλος ο Λεβαδειακός, όπως έδειξε και κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Όχι ικανός όμως για να κόψει βαθμούς από την Ένωση, εκτός αν γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη. Το διπλό δεν παίζεται σε αποδόσεις της τάξης του 1.40, όμως το 2.02 συνδυαστικά με το under 3,5 μας καλύπτει πλήρως.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
18:00
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
2 & under 3,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις