Ειδικά παικτών και combo έδρας

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker είναι και σήμερα εδώ με προγνωστικά Euroleague από τρία παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής της regular season.

Πάλι εδώ, με τη δεύτερη βραδιά της 2ης αγωνιστικής. Χθες βγήκαν δυο άνετα ταμεία και όσα χάθηκαν ήταν στο όριο. Είπαμε, θέλει και λίγη τύχη. Απόψε πάμε με προγνωστικά Euroleague που  εστιάζουν σε παίκτες και ένα combo έδρας.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση που έχει ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο ΣΕΦ τη Ζαλγκίρις στον απόηχο του διπλού στη Βαρκελώνη. Καμία αξία στα χάντικαπ νίκης. Πολλά με λίγα περιμένω. Αντίθετα βλέπω ένα ειδικό εύστοχων διπόντων και το line του Βεζένκοφ είναι στο 3,5. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα πάρει χρόνο, αφού ο Πίτερς θα χρειαστεί να βοηθήσει στο “3”, λόγω της απουσίας του Παπανικολάου.

Συνεχίζουμε στο Μιλάνο, με την Αρμάνι να φιλοξενεί την Άλμπα. Αμφότερες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα. Εδώ θα ποντάρω στο θηρίο των Γερμανών, Κουμάντζε. Το line των πόντων του είναι στο 5,5 και μπορεί να το ξεπεράσει. Τα κατάφερε στα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια. Άλλωστε πρέπει να τον… ταΐσουν για να βλάψουν τα πιο κοντά πεντάρια των γηπεδούχων.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Κλείνω με ένα combo και ένα ειδικό από την αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Βιλερμπάν. Άλλο ένα θηρίο που έχει μπει με το γκάζι πατημένο στη σεζόν είναι ο Φαλ της Βιλερμπάν. Έχει ρόλο βασικού και σκοράρει ακατάπαυστα. Τον βοηθάει η ύπαρξη του Ντε Κολό και μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 7,5 πόντων. Άλλωστε είναι διψήφιος στα 4/5 τελευταία ματς. Στο αποτέλεσμα του ματς βλέπω τη Βαλένθια να κάνει σεφτέ. Δεδομένου του καλού περιφερειακού σουτ που διαθέτουν οι δυο ομάδες, θα συνδυάσω τον άσο με over.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις
Βεζένκοφ over 3,5 εύστοχα δίποντα
1.95
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου
Κουμάντζε over 5,5 πόντοι
1.85
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Βαλένθια - Βιλερμπάν
Φαλ over 7,5 πόντοι
1.83
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Βαλένθια - Βιλερμπάν
1 & over 146,5
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις