Οι αποζημιώσεις της FIFA στους συλλόγους

Μουντιάλ

Πόσα χρήματα θα μοιράσει η παγκόσμια ομοσπονδία στους συλλόγους για τους παίκτες τους που θα πάνε στο Μουντιάλ.

Άνοιξε η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων από τους συλλόγους που θα έχουν παίχτες τους στο Μουντιάλ του Κατάρ. Πιο συγκεκριμένα η FIFA θα δώσει συνολικά 209 εκατομμύρια δολάρια σε συλλόγους σε όλο το κόσμο.

Ήδη 416 σύλλογοι από 63 ομοσπονδίες-μέλη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της FIFA, επωφελήθηκαν από το ίδιο ποσό, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία.

Τώρα, για πρώτη φορά, οι σύλλογοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας FIFA Professional Football Landscape, με περίπου 10.000 δολάρια να αντιστοιχούν για κάθε μία από τις ημέρες που ο παίκτης παραμένει με την εθνική του ομάδα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και της επίσημης περιόδου προετοιμασίας.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η αποζημίωση θα καταβληθεί ανάλογα σε όλους τους συλλόγους για τους οποίους έχει αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής τα δύο χρόνια πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Το πρόγραμμα Παροχών (Club Benefits) αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της FIFA και της ECA (Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων), η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 και επεκτάθηκε περαιτέρω το 2015 για να καλύψει τα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και του 2022.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις