Πως να παίξετε σωστό στοίχημα δίχως έγνοιες

Πώς να παίξω σωστά στοίχημα και στην εικόνα είναι δυο παίκτες.

Εκτός από το ταμείο σκοπός στο στοίχημα είναι να... παίζουμε με σωστό τρόπο. Γι'αυτό υπάρχουν ορισμένες πεπατημένες που πρέπει να ακολουθούμε πιστά.

Πώς να παίξω σωστά στοίχημα

Βασικός σκοπός όλων μας, που ασχολούμαστε με το στοίχημα, είναι η επιδίωξη του κέρδους, δηλαδή το ταμείο. Ωστόσο, ο κάθε παίκτης οφείλει να παίζει με… σωστό τρόπο προκειμένου αφενός να αυξάνει τις πιθανότητες κέρδους και αφετέρου να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες… έγνοιες.

Το στοίχημα τα τελευταία χρόνια έχει πάει σε άλλα επίπεδα όσον αφορά τόσο τον αριθμό των παικτών που ασχολούνται με αυτό, όσο και με τις εταιρείες στοιχήματος που προσφέρουν αμέτρητες επιλογές στοιχήματος. Ωστόσο, πολλές φορές ‘χάνεται η μπάλα’ όσον αφορά την απόλαυση του στοιχήματος, για αυτό πιστεύουμε ότι με αυτά που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω, θα δείτε όλα όσα πρέπει να προσέχετε, για να μην πάψει το στοίχημα να είναι απόλαυση.

Επιλέξτε μία αξιόπιστη στοιχηματική εταιρεία

Πολύ σημαντικό βήμα για στοίχημα χωρίς προβλήματα είναι η επιλογή της σωστής στοιχηματικής εταιρείας. Ειδικά στο online στοίχημα, με το οποίο απασχολείται η πλειοψηφία των παικτών, υπάρχουν εταιρείες που υπόσχονται μεγάλες προσφορές και δωρεάν στοίχημα, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν πιο σημαντικά στοιχεία, όπως αν διαθέτουν τις κατάλληλες άδειες από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές. Καλό θα ήταν να μην τις εμπιστευτείτε αλλά να πάτε σε πιο σίγουρες λύσεις, επιλέγοντας αξιόπιστες εταιρείες όπως η betkings.gr, η οποία προσφέρει αξιόπιστο στοίχημα, με πολύ καλές αποδόσεις και επιλογές στοιχήματος, και το κυριότερο, μπορείτε να τις εμπιστευτείτε τα χρήματά σας και τα δεδομένα σας. Γενικά, όσο πιο πολυδιαφημισμένη είναι μία στοιχηματική τόσο πιο σίγουρο είναι ότι είναι αξιόπιστη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα είχε επέμβει η ρυθμιστική αρχή (Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων – Ε.Ε.Ε.Π.) και θα την έβγαζε εκτός αγοράς.

Ακολουθήστε το πλάνο σας

Γενικά θα πρέπει να ακολουθείτε μία σειρά κανόνων για ασφαλές και απολαυστικό στοίχημα χωρίς προβλήματα.

Μην παίζετε με την καρδιά αλλά με το μυαλό

Γενικά όποιος παίζει με συναίσθημα 9/10 (για να μην πούμε ‘πάντα’) παρασύρεται από τα συναισθήματά του, και κάνει λανθασμένες στοιχηματικές επιλογές. Επομένως, στοιχηματίστε πάντοτε με το μυαλό.

Μην παρασύρεστε από τα φαινομενικά φαβορί

Ναι τις περισσότερες φορές θα κερδίσει ο καλύτερος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίξετε ένα ποσό που δεν είστε σε θέση να χάσετε μόνο και μόνο για να κερδίσετε 5% κέρδος. Έχετε στο νου ότι και ο καλύτερος κάποτε θα χάσει.

Διαβάστε τους όρους και προϋποθέσεις

Μπορεί να φαίνεται βαρετό, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να κερδίζετε ένα στοίχημα αλλά να βλέπετε ότι δεν δικαιούστε τα κέρδη επειδή παραβήκατε τους όρους και προϋποθέσεις. Για αυτό πάντα τους διαβάζουμε προτού ξεκινήσουμε το στοίχημα με οποιαδήποτε εταιρεία.

Παίζετε πάντα λεφτά που δε μπορείτε να χάσετε

Ίσως το πιο σημαντικό από όλα είναι να μην παίζετε ποτέ λεφτά που δεν είστε σε θέση να χάσετε. Βάζετε πάντα ένα ‘στοπ’ στο παιχνίδι μόλις χάσετε ένα συγκεκριμένο ποσό. Πολλές εταιρείες έχουν εργαλεία αυτοαποκλεισμού που σας βοηθούν να μην στοιχηματίζετε παραπάνω από ένα όριο.

Πως να παίξετε σωστό στοίχημα δίχως έγνοιεςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πως να παίξετε σωστό στοίχημα δίχως έγνοιες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις