Πέφτουν κορμιά στο Αμβούργο

Πέφτουν κορμιά στο Αμβούργο

Δυάδα τετραπλασιασμού μας προτείνει για σήμερα Παρασκευή στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τα φιλαράκια του koubanezos.gr. Παρασκευή σήμερα και το κουπόνι αρχίζει να γεμίζει με τα κλασσικά ματς των πρωταθλημάτων, μετά το τριήμερο των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Τα προγνωστικά μου σήμερα έχουν επικεντρωθεί σε Γερμανία και Αγγλία και πάμε χωρίς καθυστέρηση να δούμε τις επιλογές που ξεχώρισα.

Προγνωστικά Γερμανίας: Πέφτουν κορμιά στο Αμβούργο

Ξεκίνημα από τη Γερμανία και το τοπικό ντέρμπι του Αμβούργου ανάμεσα σε Σαν Πάουλι και Αμβούργο. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, καθώς οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην κορυφή αυτής.

Στην 14η θέση βρίσκεται η γηπεδούχος, έχοντας μόνο δύο νίκες στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να είναι πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει σημειώσει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ η τελευταία νίκη της εντός ήταν πριν ακριβώς δύο μήνες (14 Αυγούστου επικράτησε 3-0 του Μαγδεμβούργου). Παίζει με την πλάτη στον τοίχο ευελπιστώντας σε εμφατική επιστροφή στις νίκες στο τοπικό ντέρμπι.

Το Αμβούργο από την άλλη πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής δείχνοντας ότι μάλλον ήρθε η ώρα της επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία. Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 5/5 νίκες εκτός έδρας, δείχνοντας ότι «βολεύεται» στο να δίνει την μπάλα στον αντίπαλο και να «χτυπάει» στην κόντρα επίθεση διαθέτοντας στις τάξεις του και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση 2.25 στο Pamestoixima.gr

Ντέρμπι στο «Κομιούνιτι»

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Μπράιτον, αγώνας μεταξύ δύο ευχάριστων «εκπλήξεων» μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος.

Στη μέση της βαθμολογίας βρίσκεται η γηπεδούχος, η οποία παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στην έδρα της, έχοντας ηττηθεί μέχρι στιγμής μόνο από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Ενδεικτικά κατάφερε να συντρίψει 4-0 τη Γιουνάιτεντ αλλά και 5-2 τη Λιντς.

Λίγο πιο πάνω και συγκεκριμένα στην 7η θέση η φιλοξενούμενη, η οποία είναι αρκετά σκληρή εκτός έδρας, με παράσημά της τις νίκες σε Γουέστ Χαμ και Γιουνάιτεντ αλλά και την ισοπαλία στο «Άνφιλντ» εναντίον της Λίβερπουλ.

Έτσι αναμένεται μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, γι’ αυτό δεν θα μπλέξω με σημείο αλλά με το goal/goal που πληρώνει 1.77 στο Pamestoixima.gr

Δυάδα απόδοσης 3.98
19:30
Σαν Πάουλι - Αμβούργο
2
2.25
22:00
Μπρέντφορντ - Μπράιτον
goal/goal
1.77
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις