ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ο επιμένων... πληρώνεται αδρά

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ο επιμένων... πληρώνεται αδρά

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ο επιμένων… πληρώνεται αδρά

προγνωστικά

Προγνωστικά αγώνων Σαββάτου αναλύει στην στήλη του ο #TheMagician επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης

Καλημέρα σας. Φθάσαμε αισίως στα μέσα του Οκτώβρη. Έχουμε ένα πλήρες κουπόνι Σαββάτου και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Προγνωστικά: Να συνεχίζουν το σερί

Η Βέρντερ Βρέμης είναι μια ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία και έχει καταφέρει να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Μετά από εννέα αγώνες είναι στην πέμπτη θέση με 15 βαθμούς, έναν πίσω από Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, μετρώντας τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι της πήρε διπλό στην έδρα της Χόφενχάιμ σκοράροντας στο 87ο λεπτό από την άσπρη βούλα με τον Φάλκρουγκ, ο οποίος έφτασε τα οχτώ γκολ στην σεζόν. Σκοράρει και δέχεται αρκετά γκολ στα παιχνίδια της. Μόνο σ’ ένα παιχνίδι μέχρι στιγμής δεν δέχτηκε γκολ όπως αντίστοιχα σ’ ένα μόνο δεν σκόραρε, έχοντας επτά στα εννέα goal/goal στο πρωτάθλημα.

Το ταξίδι προς τον Γερμανικό Βορρά θα κάνει η Μάιντζ. Δωδέκατοι στην βαθμολογία με δώδεκα βαθμούς οι φιλοξενούμενοι. Ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε πέντε αγώνες αλλά παρουσιάζουν μια μικρή κοιλιά τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές που παραμένουν χωρίς νίκη. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο επί της Λειψίας στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, όπου και προηγήθηκε στην εκπνοή αλλά στο δεύτερο μέρος λύγισε εν τέλει στο 80ο λεπτό από κεφαλιά του Νκουνκου. Σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει τέσσερα goal/goal & over 2,5  ενώ τρέχει σερί με τέσσερα συνεχόμενα goal/goal στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει φάσεις και γκολ. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Με φόντο τα γκολ

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα έχει συμπληρώσει αισίως στο πρωτάθλημα οχτώ over 2,5 σε εννέα αγώνες, τα οποία είναι όλα σε συνδυασμό με goal/goal. Ηττήθηκε στα δύο τελευταία με Γουέστ Χαμ εκτός (3-1) και Νιούκαστλ εντός (1-4). Τρεις νίκες έχει στο πρωτάθλημα, οι δύο είναι στο «Κρέιβεν Κοτατζ» ενώ βρίσκεται στην ένατη θέση με έντεκα βαθμούς. Διαθέτει καλή επιθετική γραμμή αλλά η άμυνα της είναι από τις χειρότερες της κατηγορίας. Απών το βαρύ πυροβολικό της ο ομάδας, ο επιθετικός Μίτροβιτς.

Ήταν 27 Αυγούστου όταν η Μπορνμουθ έδινε τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Λίβερπουλ, ο οποίος και αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του τότε προπονητή Σκοτ Πάρκερ. Έκτοτε σε πέντε παιχνίδια με προπονητή τον Γκάρι Ο’ Νιλ είναι αήττητη με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Βέβαια αντιμετώπισε ομάδες του χεριού της και όχι κάποια μεγάλη δύναμη της χώρας, όπως έχει να κάνει και σήμερα με αντίπαλο την Φούλαμ. Η άμυνα μαζεύτηκε πολύ και με τους εννέα τελευταίους βαθμούς σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση με δώδεκα βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική έκανε την ανατροπή απέναντι στην Λέστερ και επικράτησε με 2-1. Χώρους θα βρει και σήμερα απέναντι στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων.

Παρά την απώλεια του πρώτου σκόρερ οι γηπεδούχοι μπορούν να σκοράρουν κάτι που μπορούν να κάνουν και οι φιλοξενούμενοι που δείχνουν αναγεννημένοι. Κρατάμε το goal/goal σε απόδοση 1.74 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Αναμένουμε γκολ και θέαμα

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία. Έχουν ολοκληρωθεί δέκα αγωνιστικές και η Λοριάν με την αξία της βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έναν μόνο πίσω από τους Παριζιάνους πρωταθλητές. Ο κόουτς ΛεΜπρι, ο οποίος προήχθη από την Λοριάν Β’ και οι παίχτες του εξασφαλίζουν βαθμούς κάθε αγωνιστική παίζοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Τελευταίο της θύμα η Μπρεστ. Μπορεί να δέχτηκε πρώτη τέρμα αλλά με δυο γκολ του Μοφι, ο οποίος έφτασε τα οχτώ πήρε την πέμπτη σερί νίκη της. Έχει σκοράρει σε όλες τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος ενώ σε οχτώ από αυτές μάλιστα έβαλε τουλάχιστον δυο γκολ. Έχει οχτώ goal/goal & over 2,5 αφού η άμυνα δεν κρατάει το μηδέν.

Σ’ ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα η Ρεμς ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Παρί Σεν Ζερμέν στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα. Έπαιζε με παίχτη παραπάνω από το 41′ αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των πρωταθλητών. Ευτυχώς είχε τον τερματοφύλακα της σε καλή μέρα και δεν δέχθηκε γκολ. Βρίσκεται στην 15η θέση με οχτώ βαθμούς. Μόλις μια νίκη στο ενεργητικό της απέναντι στην αδύναμη Ανζε. Το παράδοξο είναι ότι δέχθηκε γκολ σε όλες τις αγωνιστικές εκτός από το προηγούμενο ματς με τους πρωταθλητές. Λόγω ισοβαθμίας είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, ενώ απέχει μόλις δύο βαθμούς από την ουραγό Μπρεστ. Πρέπει να αρχίσει να βρίσκει δίχτυα η Ρεμς όπως τις πρώτες αγωνιστικές για να ανέβει στην βαθμολογία.

Τέσσερις στις τέσσερις νίκες σε συνδυασμό με goal/goal & over 2,5 έχει η Λοριάν εντός έδρας. Μπορεί να σκοράρει και η Ρεμς, άλλωστε δεν τρομάζει η άμυνα των γηπεδούχων. Κρατάμε το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.15 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Μονόδρομος η νίκη

Δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα για τον Άρη χωρίς να σκοράρει, αφού μετά την ήττα στον Βόλο (2-0), έχασε και από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 0-2. Οι δύο συνεχόμενες ήττες φαίνονται πολλές με βάση το φετινό ρόστερ και τις προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί. Βρίσκεται στην όγδοη θέση μετά από επτά αγωνιστικές με δέκα βαθμούς. Ο κόουτς Πάρντιου, ως βαρύ όνομα ήρθε για να οδηγήσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις, θέλει πάση θυσία νίκη για να επιστρέψει στα τρίποντα και ν’ ανεβάσει λίγο ψυχολογία του. Επίσης, καλύτερο αντίπαλο την δεδομένη στιγμή δεν θα μπορούσε να ζητήσει.

Αυτός είναι ο Ιωνικός, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με δυο μόλις βαθμούς. Έχει σκοράρει μόλις τέσσερα τέρματα, ενώ η άμυνα του είναι η χειρότερη της κατηγορίας μιας, έχει δεχτεί 15 τέρματα. Εντός έδρας έχει κατακτήσει τους βαθμούς του με δυο ισοπαλίες απέναντι στις αδύναμες ομάδες του Λεβαδειακού και της Λαμίας. Εκτός έχει σε τέσσερις αγώνες ισάριθμες ήττες. Δεν θυμίζει καθόλου το περσυνό μαχητικό σύνολο.

Τρεις νίκες έχει ο Άρης στο πρωτάθλημα, όλες με over 1,5. Αυτή την επιλογή θα κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Άσο & over 1,5 με απόδοση 1.78 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 3.40
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Μάιντζ
Goal/goal & over 2,5
1.95
17:00
Φούλαμ - Μπόρνμουθ
Goal/goal
1.75
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.90
18:00
Λοριάν - Ρεμς
Goal/goal & over 2,5
2.15
20:30
Άρης - Ιωνικός
1 & over 1,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις