Καραμπάχ – Ολυμπιακός με Bet Builder στο 9.25

Καραμπάχ - Ολυμπιακός με Bet Builder στο 9.25

Το ευρωπαϊκό του μέλλον παίζει ο Ολυμπιακός στο Μπακού! Ανάλυση και προγνωστικά.

Το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση από το Group G του Europa League παίζει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (19:45) στο Μπακού. Τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς του ομίλου, με γκολ 1-8, είναι ο απογοητευτικός απολογισμός για τους Πειραιώτες μέχρι στιγμής. Κι αν στην πρεμιέρα έδειξε ένα τουλάχιστον ανταγωνιστικό πρόσωπο στην έδρα της Ναντ, τα ματς που ακολούθησαν στο Φάληρο με Φράιμπουργκ και Καραμπάχ είχαν εφιαλτική εξέλιξη. Στραβά ξεκίνησε η σεζόν για τον Ολυμπιακό και στραβά συνεχίζεται. Έστω κι αν το ‘διπλό’ -με ανατροπή- στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας για το μέλλον. 

Το ρόστερ έχει πολλή ποιότητα και πληθώρα λύσεων στη γραμμή κρούσης, αλλά και χτυπητές ελλείψεις ειδικά στην αμυντική γραμμή. Συν τοις άλλοις, ο Μίτσελ είναι υποχρεωμένος να ετοιμάζει δύο… διαφορετικές ομάδες ανά τρεις μέρες, αφού παίκτες κλειδιά που είναι διαθέσιμοι στη Super League δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. 

Σε συνδυασμό με τους συχνούς μυικούς τραυματισμούς, η κατάσταση γίνεται αρκετά ζόρικη για τον Ισπανό τεχνικό. Κι αν ακόμη είναι νωρίς για το πρωτάθλημα και υπάρχει χρόνος για να καλυφθεί το -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, στο Μπακού ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας. 

Αυτή τη στιγμή ακόμη και η 3η θέση φαντάζει δύσκολη. Η Φράιμπουργκ ουσιαστικά είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, η Καραμπάχ είναι στους έξι βαθμούς και η Ναντ ακολουθεί με τρεις. Επομένως το τρίποντο κόντρα στους Αζέρους αποτελεί αδιαπραγμάτευτη ανάγκη, αν ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει ζωντανός στη μάχη της Ευρώπης. 

Καραμπάχ-Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan

Η Καραμπάχ ωστόσο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πηγαίνοντας σε εκτεταμένο ροτέισον πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καμπάλα, έκανε το 8/8 στο πρωτάθλημα και είναι στο +2 από τη 2η Σαμπά Μπακού με ένα ματς λιγότερο. Έχει τον ίδιο προπονητή για 14η σεζόν και ο βασικός της κορμός αγωνίζεται μαζί για μια τριετία. 

Ο Άβιλα είναι νοκ άουτ, οι Μπα και Σισέ επέστρεψαν σε αποστολή, η διαχείριση των καταπονημένων Ίνμπομ Χουάνγκ και Εμβιλά είναι ένα ερώτημα για τον Μίτσελ που συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον στόπερ Καλογερόπουλο από την Β’ ομάδα. Παρά το γεγονός πως ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός τεχνικός δύσκολα θα κάνει… σκόντο στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Καραμπάχ καθώς περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών δεν υπάρχει. 

Με τον Μπακαμπού εκτός λίστας και τον Ελ Αραμπί τραυματία ένας εκ των Ουί Τζο Χουάνγκ και Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα στη θέση του φορ. Στην ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, που σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στον ΟΦΗ και με την ταχύτητα του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει φέτος νίκη εκτός συνόρων και καλείται να βρει την πρώτη του στο πλέον κομβικό ματς του ομίλου. Γεγονός που σημαίνει πως οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν, ενδεχομένως και περισσότερες από μια φορά αφού η άμυνα τους δεν εμπνέει ασφάλεια και οι Αζέροι είναι πολύ επικίνδυνοι μπροστά. 

Ή ταν ή επί τας το 90λεπτο για τους Πειραιώτες, κομβικό όμως και για την Καραμπάχ που θέλει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & να σκοράρει ο Γκάρι Ροντρίγκες & over 2,5 κόρνερ για τον Ολυμπιακό σε απόδοση 9.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις