Όλα για όλα οι «Λατσιάλι»

προγνωστικά

Ποντάρει σε σημείο από τον αγώνα της Λάτσιο κόντρα στην Στουρμ Γκρατς για την 4η αγωνιστική του Europa League o #Georgiou.

Aφού ηρεμήσαμε λίγο από το πολύ τρέξιμο της εβδομάδας, ώρα να επικεντρωθούμε με προγνωστικά σε παιχνίδι του Europa League προσδοκώντας πως η επιλογή θα μας στείλει στο ταμείο.

Προγνωστικά: Λάτσιο – Στουρμ Γκρατς

Η λευκή ισοπαλία που απέσπασε την περασμένη Πέμπτη στο Γκρατς η Λάτσιο, την κράτησε «ζωντανή» για πρόκριση σε έναν όμιλο που όλα είναι ανοικτά και αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία αγωνιστική αφού όλες οι ομάδες του 6ου ομίλου έχουν από τέσσερις βαθμούς. Οι παίκτες του Μαουρίσιο Σάρι, όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν στην Αυστρία, το έπραξαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» ξεσπώντας πάνω στην Φιορεντίνα με 4-0, όπου  έφτασαν στις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που ανεβάζει σίγουρα την ψυχολογία της ομάδας. Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός περιμένει πολλά από το επιθετικό δίδυμο Ιμόμπιλε-Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ενώ υπάρχει πιθανότητα να τοποθετήσει δίπλα τους, τον Ζακάνι που έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς που έπαιξε ως βασικός. Απών θα είναι ο τραυματίας Φάρες ενώ ίσως πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ο Κασάλε.

Η Στουρμ Γκρατς μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος και να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στα ευρωπαϊκά σαλόνια, ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι σκληρό καρύδι, κάτι που παρατηρεί κάποιος με τους τέσσερις βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής στον όμιλο και βρίσκεται ακόμη στο κόλπο της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή μετά και τη νίκη της με 2-1 επί της Βάτενς, μειώνοντας την απόσταση στους δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Γκατζιμπέγκοβιτς, αλλά και ο τραυματίας Ντεμάκου.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η Λάτσιο παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί. Από τη στιγμή λοιπόν που οι Ιταλοί είναι φαβορί επιλέγω το over 2,5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,65 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
22:00
Λάτσιο - Στουρμ Γκρατς
Over 2,5
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις