Τι να κρύβει το μυαλό του Special One;

προγνωστικά

Αναμετρήσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεχωρίζει ο #Nikolas43 στη στήλη του με μοναδικό στόχο το κέρδος.

Πέμπτη σήμερα και το μυαλό των παιχτών του στοιχήματος πάει αμέσως σε Europa League, στο UEFA των παλιών, στο Conference των νεότερων και ότι αύριο είναι Παρασκευή των άσχετων. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά με αρκετές διαθέσιμες επιλογές.

Δυνατή δυάδα από νωρίς 

Κάθε παίχτης που σέβεται τον εαυτό του, ειδικά τώρα που το σύστημα διεξαγωγής το επιτρέπει, θα έχει δυο δελτία τουλάχιστον. Ένα το απόγευμα κι ένα το βράδυ. Έτσι κι εμείς. Ξεκίνημα με το ματς της Καραμπάκ με τον Ολυμπιακό. Η Καραμπάκ με νίκη ξεμπερδεύει με την πρόκριση και ο Ολυμπιακός πάει σε ματς τελικό με τη Ναντ στο Φάληρο. Πιο εφικτό σενάριο από το να κερδίσει απόψε. Σε ένα καλύτερο Ολυμπιακό ίσως ρίσκαρα. Τώρα όχι δεν με πείθει. Πιθανό σκορ στο μυαλό μου το 2-0 και το 2-1, πολύ ωραία η απόδοση του άσου αλλά θα πάρω ένα μικρό ρίσκο στο combo άσο & over 1,5 στο 2.25 της Novibet

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Επόμενο παιχνίδι για να κλείσει η δυάδα μας αυτό ανάμεσα στην Μπέτις και τη Ρόμα. Σε ένα όμιλο που έμοιαζε πως οι δυο τους θα πάρουν την πρόκριση αέρα η Λουντογκόρετς τα έχει κάνει .. όλα. Η Μπέτις είναι καλά και με ισοπαλία η Ρόμα όμως θέλει τη νίκη. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιστρατεύει το πούλμαν ο Μουρίνιο και όλα γίνονται πιο εύκολα. Πέρα από την πλάκα η Ρόμα έχει ποιότητα και θεωρώ ότι ο εξαιρετικός αυτός προπονητής της, θα βρει τρόπο να κλέψει το ματς έστω και με 0-1. Τώρα αν θέλει να περάσει στο Conference για το back2back δεν ξέρω, Μουρίνιο είναι αυτός. Θα ρισκάρω με το διπλό της Ρόμα στο 2.75. 

Προγνωστικά: Συνέχεια το βράδυ με γκολ και ρίσκο 

Ουνιόν Βερολίνου εναντίον Μάλμε το πρώτο μας παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε αυτή τη νίκη και οι Σουηδοί ξέρουν πως με νίκη ίσως σωθεί το Conference. Θα υπάρχει πίεση από την αρχή ειδικά από πλευράς Ουνιόν. Αν δεν ανοίξει αυτό το παιχνίδι τι να πω, η απόδοση του άσου είναι αστεία πάμε στο over 2,5 στο 1.72 του Pamestoixima.gr.

Μένουμε Europa League και πηγαίνουμε στην αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με τη Μονακό. Να σας πω μόνο ότι στον όμιλο αυτό σε περίπτωση νίκης της Τραμπζονσπόρ και του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στη Φερεντσβάρος πάμε στην πέμπτη αγωνιστική με τετραπλή ισοβαθμία. Τα over σε αυτό τον όμιλο έρχονται άνετα, ανοιχτές άμυνες δυνατές επιθέσεις και ομάδες που δεν θα κλειστούν πίσω. Ας μην χαλάσει η παράδοση εδώ σε εμάς. Over 2,5 στο 1.80. 

Και κλείνουμε με Conference League και την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Άντερλεχτ. Τα «σφυριά» είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση οι Βέλγοι με το μισό.  Μια ενδεχόμενη ισοπαλία θα ήταν βολική και για τους δυο και όσο πιο ξεκούραστα τόσο το καλύτερο. Επειδή όμως μου αρέσει η απόδοση στη διπλή ευκαιρία θα πάρω και την κάλυψη στο διπλό. Χ2 στο 2.62 και κλείνει ιδανικά η τριάδα μας. 

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 6.19
19:45
Καραμπάκ - Ολυμπιακός
1 & over 1,5
2.25
19:45
Μπέτις - Ρόμα
2
2.75
BET: 5 units
Τριάδα απόδοσης 8.11
22:00
Ουνιόν Βερολίνου - Μάλμε
Over 2,5
1.72
22:00
Τραμπζονσπόρ - Μονακό
Over 2,5
1.80
22:00
Γουέστ Χαμ - Άντερλεχτ
Χ2
2.62
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις