Με τα αουτσάιντερ και το 3.75 στην Κύπρο

προγνωστικά

Η ευρωπαϊκή δράση συνεχίζεται και τα προγνωστικά του #Bats κινούνται αποκλειστικά σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Τρία παιχνίδια κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων σε Europa League και Conference League.

Προγνωστικά: ΑΕΚ Λάρνακας – Φενερμπαχτσέ

Ανώτερη σε όλους τους τομείς παρουσιάστηκε η Φενερμπαχτσέ στο εντός έδρας ματς απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας και επικράτησε με 2-0. Είχε την κυριαρχία από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν επέτρεψε στην κυπριακή ομάδα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Πλέον, μετρά επτά βαθμούς και είναι πρώτη στην ισοβαθμία με τη Ρεν. Όσον αφορά την ΑΕΚ, παρέμεινε στους τρεις και προς το παρόν βρίσκεται στην τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στους 32 του Conference League.

Πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, κυρίως στην επίθεση η Φενέρ, όμως έχει δείξει ότι δεν είναι άτρωτη. Είναι χωρίς νίκη στα τελευταία τρία ματς εκτός έδρας και με δύο σε επτά αγώνες συνολικά. Όχι ότι η ΑΕΚ αποτελεί φόβητρο, αλλά έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Η ισοπαλία από τη μία δε θα «χαλάσει» τους Τούρκους και σίγουρα είναι προτιμότερη από την ήττα καθώς δεν αποτελειώνει τις ελπίδες των γηπεδούχων από την άλλη. Το 3.75 της Novibet είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Παρτιζάν – Κολωνία

Για την Παρτιζάν το διπλό στην έδρα της Κολωνίας ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που της δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει δείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, όπως π.χ. στο ματς κόντρα στην Σλοβάτσκο που ενώ έχανε 2-0 και έπαιζε με παίκτη λιγότερο πήρε την ισοπαλία με 3-3 έχοντας ανατρέψει το σκορ. Άλλωστε, η ομάδα του Πέτριτς τρέχει ένα αήττητο σερί 15 αγώνων.

Όσον αφορά τους Γερμανούς, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς θα τα ήθελαν. Έμειναν με τέσσερις βαθμούς μετά το 0-1 με την Παρτιζάν, που αποτέλεσε δεύτερη ήττα σε τρία ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς. Ακολούθησε κι η συντριβή με 5-2 στο ντέρμπι κόντρα στην Γκλάντμπαχ, η οποία σίγουρα δε θα βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας. Ασταθής και ευάλωτη παρουσιάζεται πολλές φορές, ενώ έχει φτάσει και τις οκτώ απουσίες λόγω τραυματισμών (συμπεριλαμβανομένων αρκετών βασικών ονομάτων).

Αδικαιολόγητα δίνονται ως φαβορί λοιπόν οι «τράγοι». Δεν πρόκειται άλλωστε και για ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία τα τελευταία χρόνια, ενώ η ομάδα βγάζει κούραση λόγω αδυναμίας για ροτέισον. Βάζοντας και τον παράγοντα της έδρας, που για μια ομάδα όπως η Παρτιζάν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, κλίνουμε προς τα αριστερά. 1Χ & over 1,5 διότι οι φιλοξενούμενοι θα αναγκαστούν να ανοιχτούν λίγο παραπάνω απόψε, με απόδοση 2.25 στη Novibet.

Προγνωστικά: Τζουργκάρντεν – Γάνδη

Είναι τρελοί είναι τρελοί οι Σουηδοί! Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο Europa Conference League η Τζουργκάρντεν, περνώντας νικηφόρα κι από την έδρα της Γάνδης. Το γκολ του Ντάνιελσον στο 37’ έκρινε την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με την Τζουργκάρντεν να προσπερνά τους Βέλγους και να ανεβαίνει μόνη πρώτη. Έχασε την πρωτιά στο πρωτάθλημα το περασμένο σαββατοκύριακο, κάνοντας την ήττα με 1-0 από τη Χάκεν. προγνωστικά

Η Γάνδη από την πλευρά της δεν εντυπωσιάζει, καθώς στο πρωτάθλημα είναι 8η και πολύ μακριά από την κορυφή. Δεν έχει κατορθώσει να αποδείξει την ποιότητα που διαθέτει στο γήπεδο. Γενικότερα από απογοήτευση σε απογοήτευση πηγαίνει και κυρίως στην Ευρώπη. Ήττες μέσα-έξω και αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στη φάση των 16 του Conference League πέρσι παρότι ήταν φαβορί, ήττες μέσα-έξω και από την Ομόνοια φέτος στα πλέι-οφ του Europa League, και πάλι ούσα το φαβορί του ζευγαριού. Οι μπουκ συνεχίζουν να την πιστεύουν, εμείς όμως όχι. Στήριξη στους γηπεδούχους για το 2/2, όμως για να είμαστε πιο ασφαλείς επιλέγουμε το 1 draw no bet που πληρώνει 2.15 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
19:45
ΑΕΚ Λάρνακας - Φενερμπαχτσέ
Χ
3.75
BET: 10 units
Μονό
19:45
Παρτιζάν - Κολωνία
1Χ & over 1,5
2.25
BET: 15 units
Μονό
19:45
Τζουργκάρντεν - Γάνδη
1 dnb
2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις