Σκανδιναβικά γκολ και κόρνερ

Σκανδιναβικά γκολ και κόρνερ

Γειά και χαρά σε όλους τους koubanezous! Εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών και ενώ είμαστε πια στη καρδιά του Αυγούστου, λέω να σας δώσω μια δροσιά και να ανηφορίσουμε προς Νορβηγία μεριά.

Πηγαίνουμε σε Β’ Νορβηγίας και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι Ρανχάιμ – Όγιεγκαρντεν. Ένα μάθημα πρώτα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι νεοσύστατη ομάδα, που δημιουργήθηκε φέτος, μετά την ένωση έξι ομάδων μιας περιοχής με σκοπό να φτιάξουν μια ελίτ ομάδα για να πρωταγωνιστήσει.

Στα αγωνιστικά τώρα η Ρανχάιμ είναι 2η πίσω από τη Τρόμσο, έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς στις πρώτες 8 αγωνιστικές. Τη προηγούμενη αγωνιστική πήρε ευρεία νίκη απέναντι στη Ράουφος με 3-0. Από την άλλη μεριά η χρονιά δεν έχει αρχίσει και ιδανικά για την Όγιεγκαρντεν. Βρίσκεται μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς. Τελευταίο παιχνίδι η ήττα εντός απέναντι στη Στιορντάλς με 0-1.

Φύση επιθετικές ομάδες και οι δύο, με αυτά που έχω δει αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Η Ρανχάιμ φυσικά έχει και τη ποιότητα για τη κατηγορία, κάτι το οποίο φαίνεται και στη βαθμολογική συγκομιδή. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν αρκετά επιθετικά, αλλά προς το παρόν πληρώνουν τα αμυντικά κενά τους. Φουλ επίθεση αναμένω από τη Ρανχάιμ σε εντός έδρας παιχνίδι, σίγουρα θα αφήσει χώρους, οπότε με αυτά που έχω δει από τους φιλοξενούμενους θεωρώ πως ένα γκολάκι το έχουν. Λόγω επιθετικών ομάδων ένα συνδυαστικό με κόρνερ για να ανεβάσουμε απόδοση

Combo

19:00 Ρανχάιμ – Όγιεγκαρντεν: G/G & over 2,5 & over 3 κόρνερ στο 1ο ημίχ. (2.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις