Βλέψεις για πρωτιά στην Νίκαια

προγνωστικά

Προγνωστικά από τον τέταρτο όμιλο του Conference League έχει ο #Mertzanidis με τις μάχες της Νις και της Κολωνίας.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, δεν μας έκαναν την χάρη Τσέλσι και Σάλτσμπουργκ αφού έμειναν στο όριο από πολύ νωρίς. Πήραμε επιστροφή στην δυάδα μας σε μία τραγική μέρα, κάτι είναι και αυτό. Αφήνουμε το Champions League και ρίχνουμε την ματιά μας σε Europa και Conference αλλά και σε αγαπημένα πρωταθλήματα εκτός Ευρώπης. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

  • Ξεκινάμε με το ματς στην Νίκαια με την Νις να υποδέχεται την Σλοβάκο, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν μάλλον την τελευταία τους ελπίδα για την πρόκριση. Η Νις βρίσκεται ισόβαθμη στην δεύτερη θέση με την Παρτιζάν, η οποία μάλλον δεν θα πάρει τρίποντο σήμερα άρα θα δώσει την ευκαιρία στους Γάλλους να πιάσουν κορυφή. Πιστεύω πως κινήθηκε αρκετά καλά στο μεταγραφικό παζάρι και σιγά σιγά η ομάδα της Νις βγάζει κάτι ωραίο. Σμάιχελ, Πεπέ και Λαμπόρντε κάποια από τα μεγάλα ονόματα που αποκτήθηκαν φέτος το καλοκαίρι. Έχουν ομάδα για ευρωπαϊκή πορεία και αυτό θα γίνει μόνο με τρίποντο σήμερα.

  • Στο άλλο ματς του ομίλου τώρα η Κολωνία ταξιδεύει στην Σερβία και στο Βελιγράδι, για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν. Πήρε παλικαρίσιο διπλό μέσα στην Γερμανία με 0-1 και αυτό την φέρνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Φαβορί δίνεται η Κολωνία αφού έχει πιο ποιοτικό ρόστερ αλλά θα περάσουν δύσκολα μέσα σε μία τόσο καυτή έδρα. Γκολ και για τις δύο ομάδες ενώ βλέπω τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο.

  • Συνεχίζουμε εκτός Ευρώπης με το Ινδικό ματς της ημέρας, Νορθ Ιστ ΓιουνάιντετΧαϊντεραμπάντ. Οι περσινοί πρωταθλητές πήρανε την ισοπαλία κόντρα στην Μουμπάι Σίτι την Κυριακή με το χορταστικό 3-3. Οι γηπεδούχοι τώρα έχασαν στην πρεμιέρα από την Μπενγκαλούρου ενώ πιστεύω πως έχει και από τα χειρότερα ρόστερ στο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στην νίκη των κιτρινόμαυρων με ασφάλεια στο draw no bet.

  • Κλείνουμε με ένα ματς που θα γίνει αύριο το πρωί στην μακρινή Αυστραλία. Ο λόγος για το Μπρισμπείν Ρόαρ – Μέλμπουρν Σίτι. Για ακόμη μία χρονιά από τα πρώτα φαβορί η ομάδα της Μελβούρνης αφού τρομάζει μπροστά με ΜακΛάρεν, Μπέρισα και Λέκι. Με το ίδιο σημείο και εδώ με ασφάλεια στο draw no bet ενώ και κάτι ψιλά στο να βρει δίχτυα ο ΜακΛάρεν.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:45
Παρτιζάν - Κολωνία
Goal/goal
1.66
22:00
Νις - Σλοβάκο
1
1.45
BET: 20 units
Μονό
19:45
Παρτιζάν - Κολωνία
Παρτιζάν over 0,5 στο 2ο ημίχ.
1.90
BET: 15 units
(14/10) Δυάδα απόδοσης 2.30
17:00
Νορθ Ιστ Γιουνάιντετ - Χαϊντεραμπάντ
2 dnb
1.47
11:45
(14/10) Μπρισμπείν Ρόαρ - Μέλμπουρν Σίτι
2 dnb
1.57
BET: 25 units
(14/10) Μονό
11:45
Μπρισμπείν Ρόαρ - Μέλμπουρν Σίτι
Γκολ ΜακΛάρεν
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις