Μακροχρόνια Μουντιάλ – Value η Δανία

μακροχρόνια μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Περίπου εξήντα ημέρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπάρχουν αρκετά value σημεία στις νόμιμες στοιχηματικές.

Περίπου εξήντα ημέρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπάρχουν αρκετά value σημεία στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες και ιδίως στη Novibet. Μοιραία, θα αναφέρουμε κάποια σημεία τα οποία μπορούν να επιφέρουν κέρδος ως μακροχρόνια Μουντιάλ. Παρακάτω κάποιες επιλογές με απόδοση που ιντριγκάρει.

Μία από τις ομάδες που εξέπληξαν με την απόδοσή τους στο Euro 2020 ήταν η Δανία. Κατάφερε να φτάσει έως τα ημιτελικά, παρουσιάζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δουλεμένο σύνολο. Συν τοις άλλοις, ο τραυματισμός του Έρικσεν τους έδωσε ψυχολογική ώθηση. Ακόμη και στον ημιτελικό, με αντίπαλο την Αγγλία, έχασαν στο νήμα την πρόκριση στον τελικό, χάνοντας με 2-1, στη διάρκεια της παράτασης. Παράλληλα, στα προκριματικά, τερμάτισε με απόλυτη άνεση στην πρώτη θέση με 27 βαθμούς, έχοντας μόνο μία ήττα την τελευταία αγωνιστική από τη Σκωτία με 2-0. Εννέα νίκες λοιπόν, με 30 τέρματα υπέρ και 3 κατά. Στον όμιλο βρίσκεται με Γαλλία, Τυνησία και την Αυστραλία.

Στην πλατφόρμα της Novibet, η πρόκριση της Δανίας στα προημιτελικά του θεσμού προσφέρεται σε απόδοση 2.65, ενώ η πρόκριση των Σκανδιναβών στα ημιτελικά προσφέρεται στο εξαιρετικό 6.00. Μετά τις προ διετίας εμφανίσεις της, οι παραπάνω αποδόσεις θεωρούνται κάτι παραπάνω από value. Και σε ενδεχόμενο ποντάρισμα, ο παίκτης μπορεί να έχει κατά νου τόσο το cash out. μακροχρόνια Μουντιάλ

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις