Βαυαρική κυριαρχία

Βαυαρική κυριαρχία

Επιστρέφει σήμερα Παρασκευή η στήλη μας έχοντας ως μοναδική και βασική επιλογή το τεράστιο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μπάγερν Μονάχου. Όπως προϊδεάζει και ο τίτλος του άρθρου, η επιλογή μας θα είναι βαυαρική σήμερα, έχοντας μάλιστα και λόγους.

Ανάλυση

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στις οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών. Η παρέα του Μέσι αντιμετωπίζει την παρέα του Λεβαντόφσκι σε μια πραγματική γιγαντομαχία και ανάμεσα σε δύο ομάδες, από τις όποιες όποια πάρει την πρόκριση, θα είναι και εκ των φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Γκάλοπ! Ποιες θα κατακτήσουν Champions και Europa League;

Η Μπάγερν είναι καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα. Στο poll του σάιτ έδωσα άλλωστε και πρόταση για κατάκτηση της διοργάνωσης από την εν λόγω ομάδα. Η ομάδα του Χάνζι Φλικ είναι καλύτερο σύνολο. Έχει έναν τερματοφύλακα εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, έχει συμπαγή άμυνα και κέντρο με αμυντική και επιθετική ισορροπία. Ακόμα διαθέτει εξτρέμ με ταχύτητα και ικανότητα στο 1 vs 1 και από πίσω δύο μπακ με πολύ δουλειά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Το κερασάκι στην τούρτα ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος καταφέρνει με τον κάθε τρόπο να σκοράρει και να ξεμπλοκάρει την Μπάγερν απέναντι σε κάθε άμυνα.

Από την άλλη, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα είναι πιο γερασμένο σύνολο. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πως δεν εμπιστεύονται τον προπονητή τους σε παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά στη φάση των “8” και κόντρα στην Νάπολι ήταν άπαντες αγριεμένοι. Όλα τα νήματα κινεί ο Λέο Μέσι και χωρίς αυτόν η Μπαρτσελόνα είναι πραγματικά μια μέτρια ομάδα. Έχει συνοχή η Μπαρτσελόνα, αλλά δε φημίζεται ούτε για την ταχύτητα της, αλλά και ούτε για τις αντοχές όλων των παικτών της. Λόγω και της ηλικίας τους άλλωστε. Μεγάλο πρόβλημα επίσης η αμυντική ανισορροπία των Καταλανών, καθώς μπορεί ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν να είναι κι αυτός εκ των κορυφαίων, αλλά η τετράδα της άμυνας μόνο συμπαγής δεν είναι. Γενικά ένα προβληματικό σύνολο από την μέση και πίσω.

Επιλογές

Με βάση την παραπάνω ανάλυση του αγώνα, έχουμε βγάλει 2-3 πονταρίσματα που ευελπιστούμε να πληρώσουν για ακόμα μια φορά. Αρχικά, ποντάρουμε στον τιτάνα Λεβαντόφσκι και στο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα σε απόδοση 1.85. Ένα ποντάρισμα είναι ο Πολωνός.

Με βάση γενικότερα τον αγώνα, η επιλογή της πρόκρισης της Μπάγερν δεν πληρώνει. Οι Βαυαροί θα πετύχουν έτσι κι αλλιώς τουλάχιστον ένα γκολ και με την αμυντική εικόνα της Μπαρτσελόνα μπορεί να πετύχουν και παραπάνω. Και επειδή και γκολ θα δούμε, αλλά και η Μπάγερν θα περάσει, ποντάρουμε στην νίκη της Μπάγερν σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2.65.

Σκόρερ

22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου: Any time Λεβαντόφσκι (1.85)

Combo

22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου: 2 & over 2,5 (2.65)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις