13άρι στις ελεύθερες βολές!

προγνωστικά μπάσκετ

Επιλογή στα προγνωστικά μπάσκετ απο την Euroleague αλλά και προγνωστικά τένις απο τουρνουά Challenger για την σημερινή στήλη .

Καλημέρα σε όλους και όλες. Οι επιλογές μας στους Κυριακάτικους τελικούς των τουρνουά της ATP δεν στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς ο μεν Τιαφόε έχασε μετά από δυο πολύ κλειστά σετ στο τάι μπρέικ, ενώ ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην σαφή ανωτερότητα του μεγάλου Νόβακ Τζόκοβιτς. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε δύο τουρνουά επιπέδου ATP 250 σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας, αλλά θα κοιτάξουμε επιλογές από Challenger τουρνουά, καθώς και μια επιλογή από τα παιχνίδια της Euroleague στο μπάσκετ που παρουσιάζει ενδιαφέρον στοιχηματικά. προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ

Στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε στον αγώνα του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. Οι «πράσινοι» παρουσιάζουν χαμηλά ποσοστά σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες με μία εξ αυτών να είναι το χαμηλό ποσοστό τους στις ελεύθερες βολές. Κατά την αναχώρηση τους για το Βελιγράδι οι παίκτες με δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στην βελτίωση που πρέπει να έρθει ειδικά στον τομέα των βολών κάτι που δείχνει ότι λογικά δόθηκε έμφαση σε αυτό το κομμάτι στις τελευταίες προπονήσεις.

Με εξαίρεση την νίκη του στο ματς του Super Cup εναντίον του Κολοσσού Ρόδου ο Παναθηναικός έχει 11 εύστοχες βολές ανά αγώνα αλλά η εκτίμηση είναι ότι μπορεί να πάρει περισσότερους πόντους από την γραμμή ειδικά απέναντι σε ομάδα που παίζει συχνά στα όρια των ομαδικών φάουλ στέλνοντας τους αντιπάλους στην γραμμή της φιλανθρωπίας. Η απόδοση του να βάλει ο Παναθηναικός πάνω από 12 βολές αποτιμάται στο 1.87 στην Stoiximan και θα αποτελέσει την επιλογή της στήλης στα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα.

Προγνωστικά τένις 

Στα τουρνουά τένις αυτήν την εποχή μεταφερόμαστε κυρίως σε κλειστά γήπεδα αλλά υπάρχουν και περιοχές ανά τον κόσμο που λόγω καλού κλίματος φιλοξενούν ακόμα αγώνες σε ανοιχτά γήπεδα. Αυτό συμβαίνει και στο Challenger τουρνουά χωμάτινης επιφάνειας στο εξωτικό Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου ξεχωρίσαμε τον αγώνα του Γάλλου Τζιοβάνι Μπέτσι Πέρικαρντ εναντίον του Βραζιλιάνου Ματέους Ντε Αλμέιδα.

Ο νεαρός 19χρονος ανερχόμενος Γάλλος έχει δείξει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία με καλύτερο αυτών το πολύ ισχυρό σερβις που διαθέτει όντας ένας τενίστας που ατενίζει τον κόσμο από τα 2 μέτρα ύψος. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τενίστα (Φελιπε Μελιγκένι Άλβες) που βρίσκεται περίπου 300 θέσεις πιο πάνω από αυτόν στην κατάταξη σε τρία σετ που κρίθηκαν στο τάι μπρέικ έχοντας 25 άσους, αριθμός πολύ μεγάλος ειδικά για αγώνες σε χώμα.

Ο Ματέους ντε Αλμέιδα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος και σίγουρα έχει περισσότερες παραστάσεις από το Challenger επίπεδο αλλά η εκτίμηση της στήλης είναι ότι ο νεαρός Γάλλος μπορεί να κρατήσει τον αγώνα σε κλειστά σετ λόγω του καλού του σερβις. Η επιλογή του χάντικαπ υπέρ του στα 2,5 games αποτιμάται στο 2.15 στην Novibet και θα είναι η πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις. Με μεγαλύτερο ρίσκο θα προταθεί και η νίκη του σε πάνω από 22 games στην απόδοση του 4.75 επίσης στην Novibet.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
18:00
Ματέους ντε Αλμέιδα - Τζιοβάνι Μπέτσι Πέρικαρντ
2 (+2,5 games)
2.15
BET: 10 units
Μονό ρίσκου
18:00
Ματέους ντε Αλμέιδα - Τζιοβάνι Μπέτσι Πέρικαρντ
2 & over 22,5 games
4.75
BET: 7 units
Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 12.5 εύστοχες ελεύθερες βολές
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις