ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Προβάδισμα Σέλμπι στα μισά του δρόμου

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προβάδισμα Σέλμπι στα μισά του δρόμου

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Προβάδισμα Σέλμπι στα μισά του δρόμου

Προβάδισμα Σέλμπι στα μισά του δρόμου

Προβάδισμα με 9-7 έχει αποκτήσει ο Μαρκ Σέλμπι έναντι του Ρόνι Ο’Σάλιβαν ύστερα από τη διεξαγωγή των δύο εκ των τεσσάρων σκελών του μεγάλου ημιτελικού για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ και έχει τον πρώτο λόγο ενόψει του μεγάλου φινάλε, αύριο στις 12:00 και τις 21:00.

Ο αγώνας έχει μέχρι στιγμής δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα: Στο πρώτο σκέλος, χθες το βράδυ, ο Ο’Σάλιβαν ήταν ανώτερος και σκόραρε με μεγαλύτερα συνέπεια, ενώ ο Σέλμπι έμοιαζε να «κολλάει» ψυχολογικά ύστερα από την απώλεια των δύο πρώτων frame που οφειλόταν σε δικά του λάθη. Ο Rocket προηγήθηκε 4-1 και 5-2, πριν ο άσος από το Λέστερ «κλέψει» το τελευταίο frame στα χρώματα έχοντας επικρατήσει σε τακτική μάχη, παρότι λίγο νωρίτερα είχε υποπέσει σε φάουλ σε στεκιά στη μαύρη.

Σήμερα το απόγευμα, ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Ο Σέλμπι κέρδισε στις λεπτομέρειες το μακρόσυρτο πρώτο frame, στο οποίο ο Ο’Σάλιβαν είχε τυχερές και άτυχες στιγμές, και η μείωση του σκορ σε 5-4 τον βοήθησε ψυχολογικά να επιβάλει το παιχνίδι του και να κυριαρχήσει κατά κράτος σε τακτική και επίθεση. Γρήγορα, λοιπόν, ο άσος από το Λέστερ απέκτησε προβάδισμα 7-5 και η εικόνα του αντιπάλου του ήταν τόσο απογοητευτική, που έκανε πολλούς να φοβηθούν ότι δεν ήταν ικανός να κατακτήσει άλλο frame σήμερα.

Το διάλειμμα για το mid session αποδείχθηκε ευεργετικό για τον Ο’Σάλιβαν, κυρίως επειδή έκοψε τον ρυθμό που είχε αποκτήσει ο Σέλμπι. Ο τελευταίος άρχισε να αστοχεί σε μακρινές ή και πιο εύκολες μπάλες και ο Ρόνι «έβγαλε» δύο μεγάλα break, χάρη στα οποία κατέκτησε δύο frame περιορίζοντας αισθητά τη ζημιά ενόψει της αυριανής μεγάλης ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο χθες όσο και σήμερα, οι δύο παίκτες έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με το τραπέζι, το οποίο «συμπεριφέρεται» περίεργα, προφανώς λόγω της μεγάλης υγρασίας στην άδεια αίθουσα του Crucible. Χθες περισσότερα μπουτάζ είχε ο Σέλμπι και σήμερα ο Ο’Σάλιβαν (ένα, μάλιστα, σε κρίσιμο σημείο του 9ου frame).

Ισόπαλοι Γουίλσον-ΜακΓκιλ

Προβλήματα με το τραπέζι δεν έδειξαν να αντιμετωπίζουν στον άλλο ημιτελικό οι Κάιρεν Γουίλσον και Άντονι ΜακΓκιλ, οι οποίοι έφτασαν ισόπαλοι 8-8 στα μισά του δρόμου σε έναν αγώνα που επίσης έχει δύο όψεις μέχρι στιγμής.

Χθες ήταν ο ΜακΓκιλ εκείνος που εντυπωσίασε προηγούμενος με 6-2, χάρη στην αποτελεσματικότητά του στο μακρινό potting και το breakbuilding, που τιμώρησε τα λάθη του αντιπάλου του. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει προηγηθεί και με 7-1, αν δεν αστοχούσε σε μία εύκολη μπλε στο κέντρο, πάνω που ήταν έτοιμος να «καθαρίσει» τα χρώματα και να «κλέψει» το έβδομο frame.

Σήμερα, όμως, οι ρόλοι αντιστράφηκαν: Ο Σκωτσέζος άρχισε να υποπίπτει σε λάθη, χάνοντας και εύκολες μπάλες, με αποτέλεσμα ο βελτιωμένος Γουίλσον να πάρει τα πάνω του και να τον τιμωρήσει. Με δύο century break και άλλα τρία άνω των 70 πόντων, ο 28χρονος Άγγλος ισοφάρισε σε 8-8, μένοντας κι αυτός με πικρή γεύση από τα τερτίπια της τύχης εναντίον του στο 11ο frame: Ο ΜακΓκιλ χρειάστηκε fluke και για να ανοίξει το σκορ και για να βάλει την τελευταία κόκκινη, τη στιγμή που ο Warrior πίεζε για να βρει το ένα σνούκερ που χρειαζόταν για να διεκδικήσει την ανατροπή.

Οι Γουίλσον και ΜακΓκιλ συνεχίζουν τη μάχη τους σε λίγο (τρίτο σκέλος σήμερα στις 21:00) και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους με το τέταρτο σκέλος αύριο στις 16:30.

Οι στοιχηματικές προτάσεις που είχαμε δώσει από χθες εξακολουθούν να έχουν ελπίδες: Η νίκη του Ο’Σάλιβαν με χάντικαπ 2,5 frames έχει δυσκολέψει θεωρητικά, βάσει της εικόνας του αγώνα σήμερα, αλλά θα επιμείνουμε σ’ αυτήν μέχρι το τέλος. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η νίκη ΜακΓκιλ με αβάντζο 4,5 frames (πληρωνόμαστε και με ήττα του από 17-13 έως και 17-16).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις