Τα στατιστικά βγάζουν ειδικά, μέχρι 12.00!

προγνωστικά

Με προγνωστικά από την 2η αγωνιστική της Euroleague συνεχίζει ο #MasterBetChef. Eιδικό βασισμένο στην στατιστική του ΠΑΟ, άλλα και σημεία.

Aγαπητοί φίλοι ο Παναθηναϊκός από την αρχή της χρονιάς, βιώνει ένα deja vu της περσινής. Δηλαδή ήττα στις λεπτομέρειες μετά από καλή εμφάνιση στην Ευρώπη, και ήττα με κάτω τα χέρια στην Ελλάδα, από τον Άρη.

Τα στατιστικά του ΠΑΟ, βγάζουν ειδικό στα προγνωστικά 

Αυτό που με βοηθάει όμως να βγάλω ασφαλή προγνωστικά, είναι μια καλή συνήθεια που έχουν φέτος οι Αθηναίοι. Σε κάθε παιχνίδι τους πιέζουν πολύ στη μπάλα και κάνουν συνεχώς κλεψίματα. Απέναντι στη Ρεάλ είχαν δέκα. Τα περισσότερα, μαζί με τη Μακάμπι, από κάθε άλλη ομάδα στη Euroleague. Έτσι η ομάδα του Ράντονιτς πλήρωσε 12.00 απόδοση στα προγνωστικά, για τα ειδικά στοιχήματα της πρώτης αγωνιστικής. Κάτι ανάλογο περιμένω να γίνει και στη δεύτερη. Ο Μαυροβούνιος προπονητής βασίζεται πολύ στην επιθετική άμυνα και την πίεση στον αντίπαλο.

Φωτιά η Άλμπα, κουράζει η Αρμάνι

Αγαπητοί φίλοι γνωρίζετε ότι η Άλμπα είναι από τις αγαπημένες μου. Όπως και η… Τζέσικα Άλμπα. Πέρα απ’ την πλάκα, η Γερμανική ομάδα έφτιαξε ένα πολύ αθλητικό σύνολο που είναι πραγματικά διασκεδαστικό να το βλέπεις. Την πρώτη αγωνιστική ισοπέδωσε κυριολεκτικά την φιλόδοξη Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς, μαζί με όλα τα προγνωστικά, κάνοντας έτσι μελιτζανί τον έμπειρο κόουτς.

Από την άλλη η Αρμάνι κάπου έχει κουράσει πλέον. Πήρε μεν παιχταράδες πάλι φέτος, που προστέθηκαν σε ένα ήδη ισχυρό ρόστερ, άλλα τι να το κάνεις; Ο Μεσίνα τους κρατάει όλους δεμένους με χαλινάρι. Καλή και άγια η άμυνα και το συνεχές σετ παιχνίδι, κι εμένα μ ‘αρέσουν, άλλα χρειάζεται και λίγο φαντασία. Ο Ιταλός προπονητής παρουσιάζει πολλές φορές ένα αποκρουστικό θέαμα, που το βαριούνται ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες του.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ειδικό στοίχημα 2ης αγωνιστικής EuroLeague
Oμάδα με τα περισσότερα κλεψίματα
Παναθηναϊκός
12.00
BET: 20 units
Μονό (14/10)
21:30
Ολίμπια Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου
2 (+10,5)
1.82
BET: 14 units
Ρίσκο (14/10)
21:30
Ολίμπια Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου
2
4.80
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις