Δεν πέφτει το σκωτσέζικο οχυρό

προγνωστικά

Στα προγνωστικά της Τετάρτης ο #Bats πάει κόντρα στην προβληματική Λίβερπουλ και στηρίζει την Σπόρτινγκ.

Τόσο οι αναμετρήσεις Ρέιντζερς – Λίβερπουλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μαρσέιγ, όσο και οι αναμετρήσεις Λεβερκούζεν – Πόρτο / Τότεναμ – Άιντραχτ ξεχωρίζουν στα προγνωστικά της σημερινής μας στήλης.

Λεβερκούζεν – Πόρτο

Η ήττα της Λεβερκούζεν από την Πόρτο ήταν η χαριστική βολή για τη διοίκηση των Γερμανών, που αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Σεοάνε από τον πάγκο της ομάδας. Το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας με τον Ελβετό κινδύνεψε να φέρει από πολύ νωρίς τις «ασπιρίνες» εκτός στόχων, και πλέον τα ηνία ανέλαβε ο Τσάμπι Αλόνσο. Με αυτόν στο τιμόνι η Μπάγερ νίκησε 4-0 την Σάλκε και ξεκίνησε ιδανικά τη νέα της εποχή. προγνωστικά

Από την άλλη, το 2-0 της προηγούμενης εβδομάδας έφερε ηρεμία στις τάξεις των «δράκων», μετά το απογοητευτικό 2/2 σε ήττες στην αρχή. Ακόμα έχει δρόμο η Πόρτο για να εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά τουλάχιστον έκανε ένα σημαντικό βήμα. Το 2-0 στην έδρα της Πορτιμονένσε που ακολούθησε ήταν η τρίτη διαδοχική επικράτηση της ομάδας του Κονσεϊσάο.

Θα ήταν αφελές να στηρίξουμε τυφλά τη Λεβερκούζεν απλά και μόνο λόγω αλλαγής προπονητή. Το 4-0 επί της Σάλκε ήταν εντυπωσιακό αλλά η Πόρτο είναι άλλου επιπέδου αντίπαλος. Βέβαια, η αστάθεια των φιλοξενούμενων είναι αυτή που δε μας επιτρέπει να τους στηρίξουμε. Με τρεις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές, αμφότερες οι ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και θα ανοιχτούν. Θα δούμε ωραίο παιχνίδι, και το goal/goal & over 2,5 προκύπτει ως επιλογή με απόδοση 2.02 στο Pamestoixima.gr. 

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ρέιντζερς – Λίβερπουλ προγνωστικά

Δε δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ρέιντζερς η Λίβερπουλ με το «σβηστό» 2-0 στο «Άνφιλντ». Είχε πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ, αν και θα μπορούσαν κι οι φιλοξενούμενοι να έχουν σκοράρει. Απλά το καθήκον τους έκαναν οι «κόκκινοι» και προσπέρασαν τον Άγιαξ. Με τη Νάπολι να προελαύνει παίζοντας εξωπραγματικό ποδόσφαιρο, πιο πιθανό φαίνεται η Λίβερπουλ να παίξει για τη δεύτερη θέση με τους Ολλανδούς παρά να διεκδικήσει την πρωτιά από το σύνολο του Σπαλέτι. προγνωστικά

Ξεκίνησε που ξεκίνησε ζόρικα η σεζόν για την ομάδα από το Μέρσεσαϊντ, έχουν μαζευτεί και πολλοί τραυματισμοί για να κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της. Το πάλεψε αλλά έχασε με 3-2 από την Άρσεναλ και δεν μπορεί να βρει σταθερότητα. Δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην καυτή έδρα της Ρέιντζερς. Δε βγάζει φέτος την ψυχολογία που μας έχει συνηθίσει επί Κλοπ και μοιάζει ευάλωτη από παντού η Λίβερπουλ. Ήρθε η ώρα οι Σκωτσέζοι να πάρουν επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα. Βάζουμε «τσεκ» στο 1Χ, που δίνεται σε τιμές του 3.20 στο Pamestoixima.gr.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μαρσέιγ προγνωστικά

Τρικυμία υπέστη στο «Βελοντρόμ» η Σπόρτινγκ, χάνοντας με το βαρύ 4-1 από τη Μαρσέιγ. Σπάνια η κακή εμφάνιση ενός τερματοφύλακα επηρεάζει τόσο πολύ το αποτέλεσμα όσο σε αυτό το ματς. Ο Αντάν έκανε δύο λάθη που οδήγησαν σε γκολ, με αποτέλεσμα οι Μασσαλοί να έχουν ανατρέψει το σκορ μέχρι το 16’. Σαν να μην έλειπε αυτό, ο Ισπανός γκολκίπερ αποβλήθηκε επειδή έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Έτσι, οι Πορτογάλοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μετά από δύο σπουδαίες νίκες στους ομίλους. προγνωστικά

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα πρόκειται προφανώς για μια ειδική συνθήκη, όπου το τελικό αποτέλεσμα καθορίστηκε από νωρίς από έναν παράγοντα που σπάνια εμφανίζεται. Η Σπόρτινγκ έχει δείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα και εντός έδρας ειδικά σχεδόν πάντα έχει τον πρώτο λόγο. Από την πλευρά της η Μαρσέιγ δεν έχει ούτε την σταθερότητα ούτε την ποιότητα για να συνεχίσει με δεύτερη νίκη επί της πορτογαλικής ομάδας. Αυτό φάνηκε άλλωστε κι από την ήττα με 2-1 εντός έδρας από την Αζαξιό. Ξερός άσος στο 2.35 της Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Αν κάποια ομάδα άξιζε να νικήσει στο ματς μεταξύ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Τότεναμ, τότε αυτή ήταν η δεύτερη. Όπως και να΄χει το 0-0 ήταν πλασματικό σκορ, καθώς έγιναν πολλές φάσεις και το παιχνίδι είχε υψηλό ρυθμό. Οι δύο ομάδες μοιάζουν ως προς τον τρόπο παιχνιδιού τους, καθώς αρέσκονται στο να δίνουν την μπάλα στον αντίπαλο και να χτυπούν στην αντεπίθεση.

Μετά από τρεις αγωνιστικές ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας δύο λιγότερους από την πρώτη Σπόρτινγκ και έναν παραπάνω από την ουραγό Μαρσέιγ. Τώρα στο Λονδίνο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και δίνουμε ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους. Περιμένουμε ό,τι δεν μπήκε στο πρώτο παιχνίδι να μπει στο δεύτερο και να ανοίξει το σκορ με γκολ εκατέρωθεν. Goal/goal & over 2,5 η τελευταία επιλογή, με το 2.18 του Pamestoixima.gr να μας ικανοποιεί πλήρως.

Μονό
22:00
Λεβερκούζεν - Πόρτο
Goal/goal & over 2,5
2.02
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ρέιντζερς - Λίβερπουλ
3.20
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μαρσέιγ
1
2.35
BET: 15 units
Μονό
22:00
Τότεναμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal & over 2,5
2.18
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις