Μπορεί η Χάιφα με απόδοση 2.05

Μπορεί η Χάιφα με απόδοση 2.05

Ο #Makrakis επιστρέφει έπειτα από κάμποσο καιρό δίνοντας προγνωστικά από τα σημερινά παιχνίδια του Champions League.

Μετά από καιρό απουσίας η στήλη επιστρέφει με προγνωστικά από τη φάση των ομίλων του Champions League που μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι

Οι Δανοί δεν πατάνε καθόλου καλά. Με μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι πάει λάθος. Οι «Πολίτες» συνεχίζουν κλασσικά εντυπωσιακά. Οι γηπεδούχοι θα το παλέψουν, αλλά δύσκολα θα δείξουν αντίσταση στους Άγγλους με τον ίσως καλύτερο παίκτη αυτή την στιγμή στο ρόστερ τους. Νίκη από ημίχρονο και σκόρερ Χάλαντ δίνεται στο 1.80 στην Stoiximan.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μακάμπι Χάιφα – Γιουβέντους

Από το κακό στο χειρότερο η Γιουβέντους που δεν μπορεί με τίποτα να βρει σταθερότητα. Θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Χάιφα παρουσιάστηκε πολύ καλά στο Τορίνο και μπορεί να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην έδρα της παίρνει πολλή δύναμη και πιστεύω πως μπορεί να μείνει αήττητη απέναντι στο «φάντασμα» της Γιουβέντους.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ

Τελειώνουμε τα προγνωστικά με ένα ντερμπάκι. Η Σάλτσμπουργκ πήρε την νίκη στην Αυστρία με πέναλτι σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Κλειστός όμιλος με όλες τις ομάδες να έχουν πιθανότητες για όλες τις θέσεις. Κάτι τέτοιο καθιστά το αποψινό παιχνίδι πολύ σημαντικό, αφού και τα τις δύο ομάδες ακόμη ακολουθούν τα παιχνίδια με Τσέλσι και Μίλαν. Συντηρητικό παιχνίδι σκοπιμότητας περιμένω και θα επιλέξω να στηρίξω την έδρα με κάλυψη την ισοπαλία.

Καλή επιτυχία σε όλους σε ότι κι αν επιλέξετε.

 

Combo
19:45
Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι
2ημιχ./2τελ. & γκολ Χάλαντ
1.80
BET: 10 units
Μονό
19:45
Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους
2.05
BET: 20 units
Combo
22:00
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σάλτσμπουργκ
1Χ & under 3,5
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις