Προγνωστικά… Made in Italy!

Προγνωστικά

Η αγωνιστική δράση στο Champions League βρίσκεται στο peak της και ο #Agritakis επιστρέφει δριμύτερος με δύο πολύ δυνατά προγνωστικά από τα σημερινά παιχνίδια.

Μετά από ολιγοήμερη… αποχή η στήλη επιστρέφει δυναμικά. Σήμερα το στοιχηματικό μενού έχει δύο πολύ δυνατά προγνωστικά από αναμετρήσεις της πρώτης ημέρας της 4ης αγωνιστικής του UEFA Champions League.

Μακάμπι Χάιφα – Γιουβέντους (19:45)

Η Γιουβέντους περνάει μία πάρα πολύ δύσκολη φάση. Τόσο στο πρωτάθλημα Ιταλίας, όσο και στο UEFA Champions League η «γηραιά κυρία» παρουσιάζει μέτρια προς κακή εικόνα. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι (και) το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Μίλαν εκτός έδρας. Όσον αφορά το Champions League το σύνολο του Αλέγκρι επικράτησε πολύ δύσκολα με 3-2 της Μακάμπι Χάιφα στο Τορίνο. Η διαφορά δυναμικότητας με τους Ισραηλινούς είναι σημαντική. Όσο μέτρια κι αν είναι η Γιούβε έχει τα φόντα να κερδίσει (και) εκτός έδρας την Χάιφα. Έτσι καταλήγουμε στο 2 και Over 2.5 σε απόδοση 2,62 στη Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μίλαν – Τσέλσι (22:00)

Οι σημερινές επιλογές έχουν πολύ «έντονο» ιταλικό στοιχείο. Μίλαν εναντίον Τσέλσι σε ένα ματς «do or die» και για τις δύο ομάδες. Οι πρωταθλητές Ιταλίας επικράτησαν της Γιουβέντους παραμένοντας κοντά στην κορυφή και παρά τις ουκ ολίγες απουσίες της, η ομάδα του Πιόλι μπορεί να «χτυπήσει» το παιχνίδι κόντρα στους «μπλε» του Λονδίνου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το «Σαν Σίρο» θα είναι κατάμεστο. Γι’αυτό λοιπόν η επιλογή διπλής ευκαιρίας 1Χ και Under 2,5 σε απόδοση 2,60 στη Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Καλή επιτυχία σε όλους σε ότι κι αν επιλέξετε. Η στήλη θα επανέλθει με… περισσότερα προγνωστικά. Μείνετε συντονισμένοι

Μονό
19:45
Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους
2 και Over 2,5
2.62
BET: 25 units
Μονό
22:00
Μίλαν - Τσέλσι
1Χ και Under 2,5
2.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις