Στο «Σαν Σίρο» είναι αλλιώς

Στο «Σαν Σίρο» είναι αλλιώς

Δυάδα απόδοσης 5.3 μας προτείνει για σήμερα Τρίτη στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Τρίτη σήμερα και στο κουπόνι μας κυριαρχούν οι αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, απ’ όπου προέρχονται και τα σημερινά μου προγνωστικά.

Προγνωστικά Τρίτης: Δυσκολεύεται στα εκτός η Τσέλσι

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση του «Σαν Σίρο» ανάμεσα σε Μίλαν και Τσέλσι.

Ξεπέρασαν την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τη σημερινή τους αντίπαλο οι γηπεδούχοι, επικρατώντας στο ντέρμπι επί της Γιουβέντους με 2-0 και έτσι παραμένουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Νάπολι. Πολύ σημαντική η σημερινή αναμέτρηση, αφού αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν οι δύο ομάδες στη 2η θέση με 4 βαθμούς και ενδεχόμενη επικράτηση ενός εκ των δύο, θα σημάνει και την – κατά μεγάλο ποσοστό – πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει η Μίλαν με τη δύναμη της έδρας της, αφού φέτος σε έξι αναμετρήσεις έχει ηττηθεί μόλις μια φορά από τη Νάπολι.

Η Τσέλσι από την άλλη, μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν, δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της και έρχεται από σερί τριών συνεχόμενων νικών που την ανέβασαν στο βαθμολογικό πίνακα. Εκτός έδρας όμως εμφανίζει δυσκολίες, καθώς έχει ηττηθεί ήδη τρεις φορές ενώ έχει και δύο νίκες στο «νήμα» με Έβερτον (0-1) και Κρίσταλ Πάλας (1-2).

Για να πω την αλήθεια περίμενα μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, οπότε αυτό το 2,95 που πληρώνει το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μίλαν, μοιάζει στα μάτια μου αρκετά καλή απόδοση.

Τελευταίο «χαρτί» για τη Μακάμπι

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με τη Γιουβέντους.

Ουραγός με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις η γηπεδούχος, καθώς εκ των πραγμάτων το έργο της ήταν εξαιρετικά δύσκολο από την ημέρα της κλήρωσης. Σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί μήπως και καταφέρει να «σώσει» την 3η θέση και θα τα παίξει όλα για όλα. Ανοιχτά τα παιχνίδια στην έδρα της καθώς μετράει τέσσερα over 2,5 στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Η Γιουβέντους με την ήττα της από τη Μίλαν, βρίσκεται πλέον στους δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή, και θα αρκεστεί απλά στο κυνήγι της τετράδας που οδηγεί εκ νέου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αναμένω να βρει αρκετούς χώρους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά δεν ξεχνάω και το γεγονός ότι έχει να νικήσει επίσημο εκτός έδρας αγώνα από τον περασμένο Απρίλιο.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα επιλέξω το over 2,5 goals σε απόδοση 1.82 στο Pamestoixima.gr

Δυάδα απόδοσης 5.3
19:45
Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους
over 2,5
1.82
22:00
Μίλαν - Τσέλσι
1
2.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις