Με τα γκολ σε Βεστφαλία και Βαρσοβία

Προγνωστικά

Η φάση των ομίλων του Champions League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με τον #ElToro να δίνει τα προγνωστικά του επιλέγοντας δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις.

Γεια χαρά σε όλους. Βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική του Champions League με την μάχη για την πρόκριση στους «16» να κορυφώνεται για τα καλά. Παρόλα αυτά τα προγνωστικά μου περιλαμβάνουν δύο παιχνίδια στα οποία τα φαβορί δεν έχουν τόσο… άγχος και πίεση.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Σεβίλλη είναι αυτή από την οποία θα αρχίσω την ανάλυση. Ο προηγούμενος αγώνας με εξέπληξε ως προς το αποτέλεσμα του όπου οι Γερμανοί επικράτησαν πολύ άνετα με 1-4. Το εν λόγω παιχνίδι ήταν και το τελευταίο του Λοπετέγι, τη θέση του οποίου πήρε ο Σαμπάολι στον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας. Όσον αφορά την Ντόρτμουντ είναι ομάδα με «φαρμακερή» αντεπίθεση και αυτό το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές φέτος. Από την άλλη η Σεβίλλη έχει αλλού το μυαλό της. Τα κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τους ακολούθησαν και στην Ευρώπη. Το να δέχεσαι δύο συνεχόμενες τεσσάρες στο «σπίτι» σου είναι κάτι βαρύ. προγνωστικά

Η αλλαγή προπονητή ήταν αυτό που χρειαζόταν στο στρατόπεδο της Σεβίλλης. Ίσως υπήρχαν και άλλα προβλήματα, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Το ζήτημα που προκύπτει είναι ένα. Θα χτυπήσει στα ίσα το παιχνίδι για να ξαναμπεί στο κόλπο της πρόκρισης ή θα δοκιμάσει πράγματα για το υπόλοιπο της σεζόν; Εύλογη απορία, αν δείτε την βαθμολογία και το πρόγραμμα του ομίλου. Η Σεβίλλη έχει Ντόρτμουντ και Σίτι εκτός και κλείνει με Κοπεγχάγη εντός. Άμεσός ανταγωνιστής για την Ευρώπη είναι οι Δανοί που θα υποδεχθούν Σίτι και Ντόρτμουντ και θα ταξιδέψουν στην Ισπανία. Η Σίτι δεν ξέρω αν θα χαριστεί σε κάποιον, δεν είναι στην λογική της. Και οι Γερμανοί παίζουν για την φανέλα πρώτα από όλα. Στην λογική λοιπόν πάμε και ότι γίνει στην Γερμανία θα πάω και θα ποντάρω στο ασιατικό over 3. Με την ελπίδα να δω άλλο ένα καλό παιχνίδι από θέαμα και γκολ.

Ο άλλος αγώνας που θα ποντάρω είναι το Σαχτάρ – Ρεάλ. Εδώ όμως θα κινηθώ με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Ρεάλ ναι μεν έχει 9 βαθμούς με 3/3 νίκες, έχει όμως και Clasico την Κυριακή κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Δεν πιστεύω πως θα χάσει, αλλά ούτε ότι θα βάλει τα πόδια της στη φωτιά, αν χρειαστεί, ίσως παίξει λίγο πιο χαλαρά από ότι συνήθως. Και εδώ ποντάρισμα στο ασιατικό over 3.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε

Μονό
22:00
Ντόρτμουντ - Σεβίλλη
Over 3 ah
2.20
BET: 40 units
Μονό
22:00
Σαχτάρ Ντόνεσκ - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 3 ah
1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις