Πρέπει να βρει το χέρι του

Προγνωστικά Euroleague

Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται στην Πάτρα και ο #Playmaker ποντάρει σε ειδικό και combo σε απόδοση τετραπλασιασμού.

Έγινε η πρεμιέρα στη Euroleague, ξεκίνησε και το πρωτάθλημα της Basket League. Ήρθαν τα πρώτα ευρωπαϊκά ταμεία και μέχρι την Πέμπτη που θα επιστρέψουμε στην Euroleague, εστιάζουμε σε προγνωστικά από τα μέρη μας.

Η 1η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται στην Πάτρα, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα, αλλά και από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Παίζουν σε πολύ καλό επίπεδο για το χρονικό σημείο της σεζόν και αυτό οφείλεται στη διατήρηση του βασικού τους κορμού. Οι παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ έχουν αρχίζει να προσαρμόζονται. Ο Μπολομπόι ειδικά δείχνει να έχει κουμπώσει ιδανικά. Αν κάποιος δεν έχει πιάσει ακόμα τα στάνταρ του, αυτός είναι ο Κάνααν. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου, πράγμα που ισχύει για όλους τους παίκτες που ειδικεύονται στο σκοράρισμα και χρειάζονται λίγο χρόνο για να βρουν ρυθμό. Οι πρωταθλητές δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Παπανικολάου ο οποίος τραυματίστηκε.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Εκτίμηση: Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι πρωταθλητές έχουν πολύ καλύτερο ρόστερ και έχουν ξεκινήσει δυναμικά στη σεζόν. Ο Μπαρτζώκας, ως συνήθως, θα αντιμετωπίσει τον αγώνα σαν μια καλή προπόνηση, θα δώσει χρόνο σε αναπληρωματικούς και θα προσπαθήσει να δώσει ρυθμό σε όσους δεν έχουν, όπως ο Κάνααν που προανέφερα. Το όριο του Αμερικανού είναι στους 8,5 πόντους και μπορεί να το ξεπεράσει ακόμα και σε ένα ημίχρονο. Από κει και πέρα, βλέπω μια εύκολη νίκη για τους φιλοξενούμενους, που στο ελληνικό πρωτάθλημα σκοράρουν πολύ και πιστεύω πως μπορούν να φτάσουν κοντά στους 90… ή και παραπάνω!

Ειδικό
19:15
Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός
Κάνααν over 8,5 πόντοι
2.08
BET: 15 units
Combo
19:15
Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός
2 & Ολυμπιακός over 87,5
1.83
BET: 25 units
Fun bet
19:15
Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός
2 (-17,5) & Ολυμπιακός over 94,5
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις