ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ προγνωστικά

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ  ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ προγνωστικά

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (32.115), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Αντρίς Τρεϊμάνις.
  • Αήττητος στα τελευταία έξι ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός έχοντας δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πέντε σερί ματς χωρίς ήττα από τους Θεσσαλονικείς.
  • Σε οκτώ από τις τελευταίες έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις τους έχουν μπει 2-3 γκολ, ενώ το αμφίτερμα επιβεβαιώθηκε και στις τέσσερις περσινές συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Ζορίστηκε αλλά πέρασε από την Κρήτη ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 2-1 επί του ΟΦΗ. Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο λόγω μιας πολύ άτυχης στιγμής για τον 19χρονο Ντόι, ο οποίος στο 40’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν το διακόπτη και έστειλαν προειδοποιητική βολή με το χαμένο πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκεζ στο 53’. Πέντε λεπτά μετά ο Γκάρι Ροντρίγκες ισοφάρισε κι ο Μπακαμπού έδωσε τη λύση στο 81’. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν για να αντιμετωπίσει την Καραμπάκ. Μετά το 0-3 του «Καραϊσκάκης», οι Πειραιώτες ήθελαν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης. Εν τέλει, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και πλέον ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει μόνο την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League.

Stat attack: 2-3 γκολ σε επτά από τα εννιά φετινά εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Ο τραυματισμός του Βρσάλικο στο ματς με την Καραμπάκ θα τον κρατήσει εκτός, οπότε με δεδομένη την απουσία του Άβιλα, ο Βρουσάι θα ξεκινήσει σαν δεξί μπακ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Βρουσάι, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά – Μπιέλ, Μασούρας, Μπακαμπού.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Για δεύτερη φορά στη σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη και το πλήρωσε στο τέλος. Το έπαθε στην έδρα του ΟΦΗ, τώρα το έπαθε και σε αυτήν του Λεβαδειακού. Ο Νάρεϊ έδωσε δίκαια το προβάδισμα στον «δικέφαλο του βορρά» στο 73’, μετά από μια σειρά χαμένων ευκαιριών. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90’+3’ με εντυπωσιακό σουτ του Μπελμόντε έξω από την περιοχή, στερώντας από τον ΠΑΟΚ δύο βαθμούς. Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη για τους Θεσσαλονικείς που βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και το κλίμα εξακολουθεί να μην είναι καλό για τους «ασπρόμαυρους».

Stat attack: Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία δέκα επίσημα εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Μπράντον Τόμας, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (τραυματίες) και Ζίβκοβιτς (τιμωρημένος) οι απουσίες για τον Λουτσέσκου. Διαθέσιμοι και πάλι οι Αουγκούστο και Κουλιεράκης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Τσαούσης – Ντάντας, Κούρτιτς – Νάρεϊ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ προγνωστικά: Δεν έχει ξεκινήσει καλά η χρονιά και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός ακόμα ψάχνει να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα, μετά από πολλές μεταγραφές κι αλλαγές προπονητών. Σιγά-σιγά ο Μίτσελ δείχνει να βάζει σε μια τάξη τους «ερυθρόλευκους», ακόμα όμως βρίσκεται μακριά από το επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι κάκιστος στην αξιοποίηση των ευκαιριών του και το πληρώνει ακριβά. Συνήθως δεν τα πάει καλά στο «Καραϊσκάκης» και σίγουρα τώρα η εκτός έδρας πορεία του δε μας εμπνέει να τον στηρίξουμε. Αντίθετα, εν Ελλάδι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να διατηρεί τη δύναμη της έδρας του. Ίσα-ίσα για να ξεπεράσει τον διπλασιασμό η απόδοση, παίζουμε στη Novibet άσο και under 4,5 που φτάνει το 2.10.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
20:00
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
1 & under 4,5
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις