Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Στάδιο: Χάλα Πιονίρ

Χωρητικότητα: 8.150 θεατές

Μεταξύ τους παράδοση: 5 νίκες και 5 ήττες είναι ο απολογισμός και των δύο ομάδων στις τελευταίες 10 μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τα ποσοστά να είναι «μοιρασμένα».

Ερυθρός Αστέρας

Ρεπορτάζ: Μια εντελώς νέα ομάδα, με μια ηχηρή απόκτηση και μια ηχηρή αποχώρηση. Νεμάνια Νέντοβιτς και Ντέγιαν Ράντονιτς αντέστρεψαν τους ρόλους τους, με τον Σέρβο guard να επιστρέφει στην ομάδα που μεγαλούργησε μετά από πολλά χρόνια, και τον κόουτς Ράντονιτς να δοκιμάζει μια νέα πρόκληση στον Παναθηναϊκό. Χόλαντ, Ραντούλιτσα, Μάρτιν, Μπέντιλ αλλά και ο Τζέιλεν Άνταμς είναι οι μεταγραφές που θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Βλαντιμίρ Γιοβάνοβιτς, η οποία ωστόσο την φετινή σεζόν φαντάζει πιο αδύναμη από τις περασμένες χρονιές. Επικράτησε δύσκολα στον τελευταίο αγώνα που έδωσε πριν τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπούντουτσνοστ με 69-65.

Stat Attack: Στην φετινή, επίσημη, σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας μετρά 2/3 νίκες, με μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα αυτό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ανατολού Εφές στην Τουρκία. Τελευταία φορά που επικράτησε του Παναθηναϊκού ήταν την περσινή σεζόν με το εμφατικό 81-48, το οποίο αποτέλεσμα αποτέλεσε ίσως την χειρότερη εμφάνιση του αθηναϊκού συλλόγου στην ιστορία του στην Ευρώπη.

Απουσίες: Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν θα αγωνιστεί σήμερα απέναντι στην πρώην ομάδα του, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση. Στα «πιτς» και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Συνεχίζεται η δύσκολη -κυρίως επιθετικά- περίοδος η οποία διανύει ο Παναθηναϊκός, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Άρη. Ο «Εξάστερος» άνοιξε την αυλαία του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος με ήττα στην Θεσσαλονίκη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Άρη. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναζητεί λύσεις, και μέσα σε όλα του προστίθεται ακόμα ένα πρόβλημα, αυτό του τραυματισμού του starter power forward Ντέρικ Ουίλιαμς. Απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Σέρβος προπονητής θα προσπαθήσει να βγάλει έναν… άσσο από το μανίκι, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει την πρώτη του νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα. Μεγάλο “στοίχημα” και η ψυχολογία η οποία διακατέχει τους αθλητές της αθηναϊκής ομάδας αυτή τη στιγμή, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Stat Attack: Στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις, οι «πράσινοι» μετρούν μονάχα μια νίκη, αυτή απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ. Ήττες ενάντια σε Ολυμπιακό, Ρεάλ και Άρη.

Απουσίες: Ο Ντέρικ Ουίλιαμς (αριστερός δικέφαλος) δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, ωστόσο θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στον αγώνα. Εκτός ο Νέιτ Ουόλτερς με θλάση στον λαγονοψοϊτη.

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός προγνωστικά: Είναι πια εμφανές και με «γυμνό» μάτι πως ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Στα ίδια επίπεδα βαδίζει και ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος την σεζόν που μόλις μπήκε μετράει ανα παιχνίδι 71 πόντους. Ο Παναθηναϊκός των 64 πόντων κατά μέσο όρο φέτος, ψάχνει αντίδραση και θέλει να επιστρέψει πάση θυσία στα θετικά αποτελέσματα. Το ρόστερ των «πρασίνων» είναι σαφέστατα πιο ποιοτικό από αυτό των Σέρβων, ιδίως όταν ο καλύτερος παίκτης του Ερυθρού απουσιάζει. Θέλοντας να «σηκώσει κεφάλι» και να βελτιώσει την εικόνα του φέρνοντας αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για το «διπλό». Η δική μας επιλογή για σήμερα είναι διπλό & under 150.5 στο 4.25 από την Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός
2 & under 150,5
4.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις