Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα  ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα προγνωστικά

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (81.044), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ.
  • Σε 249 επίσημες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 100 νίκες, η Μπαρτσελόνα 97 και 52 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Στα τελευταία επτά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το πάνω χέρι, μετρώντας τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις τους είχαν επίσης over 2,5 γκολ.
  • Στην έδρα των «μερένχες» η Μπάρτσα έχει κερδίσει τέσσερα κι έχει χάσει δύο από τα τελευταία έξι ματς.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Η επιστροφή στις νίκες ήταν αναπόφευκτη για τη Ρεάλ, η οποία ζορίστηκε αλλά πέρασε από την έδρα της συμπολίτισσας Χετάφε. Το γκολ του Μιλιτάο στο 3’ προανήγγειλε ένα ματς με αρκετά γκολ, όμως έμελλε να είναι το μοναδικό της αναμέτρησης. Η «βασίλισσα» είχε ευκαιρίες και για δεύτερο, ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς. Έτσι, παρέμεινε στη δεύτερη θέση αλλά ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Συνέχισε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στο Champions League, καθώς δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σαχτάρ. Οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 1-1, με τους Μαδριλένους να ισοφαρίζουν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη σε κεφαλιά του Ρούντιγκερ. Το +4 δεν αφήνει παρά μόνο μαθηματικά περιθώρια στη Λειψία να την προσπεράσει κι όλα δείχνουν ότι εύκολα θα κλειδώσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Stat attack: Έχει απολογισμό 11-2-0 σε επίσημα ματς φέτος.

Απουσίες: Δεν προλαβαίνει το μεγάλο ματς ο Κουρτουά λόγω τραυματισμού. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα αγωνιστεί κι ο Ρούντιγκερ που τραυματίστηκε στο ματς με την Σαχτάρ, ενώ σίγουρη θεωρείται η απουσία του αναπληρωματικού Θεμπάγιος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λούνιν – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Κρόος, Τσουαμενί, Μόντριτς – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μπαρτσελόνα

Ρεπορτάζ: Διατήρησε την πρωτιά την περασμένη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της με 1-0 επί της Θέλτα. Ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό, κατά το οποίο ο Πέδρι χρίστηκε σκόρερ μετά από λάθος της άμυνας στο 17’. Πεσμένη η απόδοση των Καταλανών στο δεύτερο, μάλλον φάνηκαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων για το κρίσιμο ματς με την Ίντερ. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη, καθώς η ιταλική ομάδα έφυγε από το «Καμπ Νου» με το εντυπωσιακό 3-3. Το 1-0 του ημιχρόνου έγινε 1-2 μέχρι το 63’. Ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε σε 2-2 (82’) και σε 3-3 (90’+2’) όμως αυτό δεν αρκούσε για τους «μπλαουγκράνα». Πλέον, θα χρειαστεί να κάνουν την υπέρβαση για να συνεχίσουν στο Champions League, καθώς χρειάζονται αποτέλεσμα της Βικτόρια Πλζεν μέσα στην έδρα της Ίντερ για να έχουν ελπίδες.

Stat attack: Δεν έχει δεχτεί γκολ σε επτά από τα οκτώ ματς στη La Liga.

Απουσίες: Ο Αραούχο δεν υπολογίζεται τουλάχιστον για δύο ακόμα μήνες, ενώ ο Ντεπάι, ο Κρίστενσεν κι ο Μπεγερίν εξακολουθούν επίσης να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Αγώνα δρόμου κάνει για να προλάβει το ματς ο Κουντέ, με τις πιθανότητες να είναι ελαφρώς υπέρ του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Ρομπέρτο, Κουντέ, Γκαρθία, Μπαλντέ – Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι – Ραφίνια, Ντεμπελέ, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα προγνωστικά: Το «clasico» αποκτά εκ νέου μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια είχε χάσει κάπως την αίγλη του. Είναι φυσικά και ματς κορυφής, με τις δύο ομάδες ισόβαθμες στους 22 βαθμούς. Η Ευρώπη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά για τις δύο ομάδες. Από τη μία η Ρεάλ εύκολα παίρνει την πρόκριση, από την άλλη η Μπαρτσελόνα είναι με το ένα πόδι εκτός συνέχειας. Μεγάλη η πίεση στην πλευρά των Καταλανών μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα στην Ίντερ και τις δύσκολες νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ισοπαλία δε βολεύει κανέναν, μόνο νίκη θέλουν και οι δύο μονομάχοι. Την Τρίτη και την Τετάρτη φάνηκε πως και οι δύο ομάδες δεν είναι άτρωτες. Το ματς αναμένεται να ανοίξει, να έχει ρυθμό και να μπουν γκολ. Άλλωστε, σε αυτό αγωνίζονται δύο από τους κορυφαίους σέντερ φορ στον κόσμο. Αρκετά ψηλά, στο 2.45 στη Novibet, το over 3,5 και θα το τιμήσουμε. Παράλληλα, εξαιρετικό και το 4.00 που προσφέρει για την επιλογή να σκοράρουν Λεβαντόφσκι και Μπενζεμά, με τον πρώτο να βρίσκεται σε φόρμα και τον δεύτερο να ψάχνει το γκολ μετά την επιστροφή του από τραυματισμό.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

 

Μονό
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Over 3,5
2.45
BET: 15 units
Μονό
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Γκολ Λεβαντόφσκι & Μπενζεμά
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις