Τορίνο – Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τορίνο - Γιουβέντους προγνωστικά

Τορίνο - Γιουβέντους προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τορίνο – Γιουβέντους ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τορίνο – Γιουβέντους προγνωστικά

  • «Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνο» (27.958), Τορίνο.
  • Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι.
  • Εντυπωσιακό αήττητο σερί 16 αγώνων μετρά η Γιουβέντους απέναντι στην Τορίνο, έχοντας να χάσει από το 2015. Στο διάστημα αυτό έχει απολογισμό 12-4-0.
  • Μάλιστα, η ήττα του 2015 είναι η μοναδική για τη Γιουβέντους από την σεζόν 1995-96 και μετά. Δηλαδή, από τότε μετρά μία ήττα σε 32 ματς, με απολογισμό 25-8-1!
  • Η Γιουβέντους έχει κερδίσει ακριβώς με 1-0 τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς στην έδρα της Τορίνο.
  • Εξαιρετικό είναι και το ρεκόρ του Αλέγκρι κόντρα στην Τορίνο, καθώς σε 19 ματς μετρά 13 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα.

Τορίνο

Ρεπορτάζ: Έβαλε τέλος στο σερί τριών ηττών που μετρούσε η Τορίνο αλλά όχι με τον καλύτερο τρόπο. Το ματς κόντρα στην Έμπολι ήταν από αυτά που οτιδήποτε εκτός από νίκη αποτελεί αποτυχία. Εν τέλει οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 παρά την κυριαρχία της Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 49’, κι όπως φαντάζεται κανείς το γήπεδο από τότε «κατηφόρισε». Στην πραγματικότητα οι γηπεδούχοι από την αρχή πίεζαν και έχασαν σωρεία ευκαιριών, όμως η τύχη τους χαμογέλασε όταν στο 90’ από λάθος διώξιμο της άμυνας η μπάλα κόντραρε στον Λούκιτς και κατέληξε στα δίχτυα. Απέφυγε την ήττα αλλά συνέχισε να μην κερδίζει η Τορίνο, με το 0-1-3 στα τελευταία τέσσερα ματς να μην συμβαδίζει καθόλου με το 3-1-1 με το οποίο ξεκίνησε.

Stat attack: Έχει φέρει under 2,5 σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της.

Απουσίες: Καμία απουσία για την ομάδα του Γιούριτς που θα παραταχθεί πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Τζιτζί, Σουρς, Ροντρίγκεζ – Άινα, Λούκιτς, Λινέτι, Λαζάρο – Μίραντσουκ, Βλάσιτς – Σανάμπρια. 

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γιουβέντους

Ρεπορτάζ: Σε πλήρη αποσύνθεση βρίσκεται η Γιουβέντους και το κλίμα είναι βαρύ στην ασπρόμαυρη πλευρά του Τορίνο. Πλέον βρίσκεται στο -10 από την κορυφή του πρωταθλήματος και στο -5 από τη δεύτερη θέση των ομίλων του Champions League. Κινδυνεύει από νωρίς να μείνει εκτός στόχων, όμως η διοίκηση επιμένει να στηρίζει τον Αλέγκρι. Έχασε άνετα με 2-0 από τη Μίλαν χωρίς να καταφέρει να δείξει κάτι καλό στο γήπεδο. Αυτή η ήττα την έριξε στην όγδοη θέση, με τους 13 βαθμούς σε εννιά ματς να αποτελούν εντελώς προβληματικό απολογισμό. Με τίποτα όμως δεν συγκρίνεται αυτή η ήττα με το αποτέλεσμα που επρόκειτο να ακολουθήσει. Η «γηραιά κυρία» έχασε και στο Χάιφα από τη Μακάμπι με 2-0 για τους ομίλους του Champions League. Δύο γκολ του Ατζίλι έκριναν από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση, με την ιταλική ομάδα να δείχνει ανίκανη να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Πρακτικά λέει αντίο στο Champions League και θα δώσει μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa.

Stat attack: Και οι τέσσερις νίκες της στην σεζόν έχουν έρθει από ημίχρονο.

Απουσίες: Είχε ήδη τις απουσίες των Κιέζα, Πογκμπά, Ντε Σίλιο, Ζόρζε, Ακέ και Πέετερς, τώρα πιθανόν να χάσει και τον Ντι Μαρία που τραυματίστηκε και βγήκε αλλαγή στο ματς με τη Μακάμπι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σέζνι – Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Σάντρο – ΜακΚένι, Λοκατέλι, Παρέδες, Κόστιτς – Μίλικ, Βλάχοβιτς.

Τορίνο - Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τορίνο – Γιουβέντους προγνωστικά: Δεν μπαίνουν καλά οι δύο ομάδες στο ντέρμπι του Τορίνο. Η γηπεδούχος ομάδα ψάχνει την πρώτη νίκη της μετά από τέσσερα ματς (και πρώτη κόντρα στην συμπολίτισσα μετά από 16), η δε Γιουβέντους είναι σε τραγική κατάσταση. Ωστόσο, για μια ομάδα του βεληνεκούς των φιλοξενούμενων κάποια στιγμή η κατρακύλα θα σταματήσει. Ένα τέτοιο τοπικό ντέρμπι, που από τη μία έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά το γόητρο αλλά από την άλλη είναι απέναντι σε μια πιο αδύναμη ποιοτικά ομάδα αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τους «μπιανκονέρι». Με νίκη η Γιούβε μπορεί να πάρει ψυχολογία και να αντιστρέψει το κλίμα. Λόγω και της πολύ ευνοϊκής προϊστορίας, στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους και παίζουμε διπλό σε απόδοση 2.45 από τη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
2
2.45
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις