ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ζητούν αποκλεισμό του Ιράν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ζητούν αποκλεισμό του Ιράν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ζητούν αποκλεισμό του Ιράν

Μουντιάλ

Μουντιάλ: H ομάδας υπεράσπισης γυναικών «Open Stadiums», έστειλε επιστολή στη FIFA με την οποία ζητάει τον αποκλεισμό του Ιράν.

Στην επιστολή που «καίει» το Ιράν, η οποία απεστάλη στον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, η συγκεκριμένη οργάνωση τονίζει ότι οι ιρανικές αρχές συνεχίζουν να αρνούνται να επιτρέψουν στις γυναίκες φιλάθλους την πρόσβαση στα γήπεδα σε αγώνες εντός της χώρας, ένα δικαίωμα που έχουν οι γυναίκες σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Γιατί η FIFA θα δώσει χώρο στο ιρανικό κράτος σε μια παγκόσμια σκηνή, ενώ όχι μόνο αρνείται να σεβαστεί τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και αξιοπρέπεια, αλλά βασανίζει και σκοτώνει τον λαό της»;

Τα «επίμαχα» άρθρα που αναφέρεται η ανακοίνωση καλύπτουν τα ζητήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της μη διάκρισης με βάση το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία και άλλα θέματα, με παραβιάσεις που τιμωρούνται με αναστολή ή αποβολή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η οργάνωση «Open Stadiums» έχει κάνει γιγάντια προσπάθεια την τελευταία δεκαετία, για να επιτρέπεται στις γυναίκες να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες στο Ιράν, αλλά με περιορισμένη μόνο επιτυχία, ενώ υπενθυμίζουμε πως υπό την πίεση του Ινφαντίνο, μια μικρή ομάδα γυναικών οπαδών εισήλθε στον εντός έδρας αγώνα της Περσέπολης στον τελικό του Champions League Ασίας το 2018 στην Τεχεράνη.

Παρόλα αυτά υπήρξε ελάχιστη πρόοδος έκτοτε, με τις γυναίκες οπαδούς να μένουν εκτός από την αναμέτρηση του Ιράν με τον Λίβανο που διεξήχθη τον Μάρτιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με βίντεο να εμφανίζει γυναίκες οπαδούς να ψεκάζονται με πιπέρι έξω από το στάδιο.

Η εθνική ομάδα του Ιράν, με προπονητή τον Κάρλος Κεϊρόζ έδωσε φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια του πρόσφατου διεθνούς «παραθύρου» με την Ουρουγουάη και τη Σενεγάλη στην Αυστρία, με τα δύο παιχνίδια να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα η επιστολή η οποία καταφέρεται και εναντίον της ιρανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η ιρανική ομοσπονδία δεν είναι μόνο συνεργός στα εγκλήματα του καθεστώτος. Είναι μια άμεση απειλή για την ασφάλεια των γυναικών οπαδών στο Ιράν και όπου κι αν παίζει η εθνική μας ομάδα στον κόσμο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ένας ασφαλής χώρος για όλους μας. Γι’ αυτό, ως Ιρανοί λάτρεις του ποδοσφαίρου, πρέπει με εξαιρετικά βαριά καρδιά να εκφράσουμε τη βαθύτατη ανησυχία μας για τη συμμετοχή του Ιράν στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γιατί η FIFA θα δώσει στο ιρανικό κράτος και στους εκπροσώπους του χώρο σε μια παγκόσμια σκηνή, ενώ όχι μόνο αρνείται να σεβαστεί τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και αξιοπρέπεια, αλλά βασανίζει και σκοτώνει τον λαό της; Πού είναι οι αρχές της FIFA ως προς αυτό; Ως εκ τούτου, ζητάμε από τη FIFA, βάσει των άρθρων 3 και 4 του καταστατικού της, να αποβάλει αμέσως το Ιράν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ».

Το Ιράν αναμένεται να συμμετάσχει για 6η φορά στην ιστορία του σε Παγκόσμιο Κύπελλο και βρίσκεται στον 2o όμιλο μαζί με Αγγλία, Ουαλία και ΗΠΑ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις