Ανανέωση για Σκαλόνι στην Αργεντινή

μουντιάλ

Μουντιάλ: Νέο, μακροχρόνιο, συμβόλαιο για τον κόουτς της Εθνικής Αργεντινής.

Με αυτόν στον πάγκο η Αργεντινή μεταμορφώθηκε! Άλλαξε προς το καλύτερο. Η «Αλμπισελέστε» έχει βρει ταυτότητα στο παιχνίδι της, βγάζει χαρακτήρα σε κάθε ματς, είτε αυτό είναι επίσημο είτε φιλικό. Ο Λιονέλ Σκαλόνι έχει το μαγικό ραβδάκι. Ο Αργεντινός τεχνικός κατάφερε να αλλάξει τη νοοτροπία της εθνικής του ομάδας και να την κάνει σταδιακά μια μεγάλη δύναμη.

Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής όμως ο άσσος της Παρί Σεν Ζερμέν πλαισιώνεται από καταξιωμένους ποδοσφαιριστές που χαίρονται να παίζουν στο πλάι του. Δεν το κάνουν αγγαρεία όμως γινόταν στο παρελθόν και η Αργεντινή βίωνε την μία αποτυχία πίσω από την άλλη.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ο Σκαλόνι τρέχει ένα τρελό σερί 35 αγώνων χωρίς ήττα. Με αυτό το επίτευγμα και όλα τα παραπάνω πως να μην χαίρει απόλυτης στήριξης της Ομοσπονδίας. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Αργεντινής με τη Τζαμάικα ο πρόεδρος Τάπια έδωσε τα χέρια με τον 44χρονο επεκτείνοντας τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Μέχρι δηλαδή και το επόμενο Mundial. «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ο Σκαλόνι θα είναι μαζί μας μέχρι το Mundial του 2026» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάπια.

Η Αργεντινή πηγαίνει στο Κατάρ με στόχο την κορυφή. Με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Λιονέλ Μέσι το θέλει όσο κανένας άλλος και στη χώρα του πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να γευτεί και αυτή τη χαρά. Με τον Σκαλόνι σε ρόλο προπονητή και τον Λίο σε αυτό του ηγέτη η «Αλμπισελέστε» δεν έχει τίποτα να φοβάται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις