Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Λουίς Σουάρες

Μουντιάλ

Μουντιάλ: Πρώτος σε γκολ και ασίστ ο Σουάρες στην Εθνική Ουρουγουάης.

Η Ουρουγουάη κατέβαλε με 2-0 την αντίσταση του Καναδά στο πλαίσιο διεθνούς φιλικής αναμέτρησης, με τον Σουάρες να κατακτά ακόμη μια κορυφή με την εθνική του ομάδα.

Η Ουρουγουάη και ο Καναδάς θα είναι μεταξύ των ομάδων που θα δηλώσουν “παρών” στα γήπεδα του Κατάρ για το επικείμενο Μουντιάλ και στο πλαίσιο διασταύρωσαν τις δυνάμεις τους σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο έλαβε χώρα στην Μπρατισλάβα.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Νικητές σε αυτό το μπρα ντε φερ αναδείχτηκαν οι Νοτιοαμερικανοί, με την “σελέστε” να ανοίγει το σκορ στο 6′ με τον Ντε Λα Κρους και να τον κλείνει στο 33′, με τον Ντάργουιν Νούνιες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λουίς Σουάρες από τα δεξιά.

Η συγκεκριμένη ασίστ που έβγαλε προς τον στράικερ της Λίβερπουλ ήταν συλλεκτική για τον Σουάρες, με τον άλλοτε παίκτη των Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο να φτάνει τις 38 και να ανεβαίνει στην κορυφή της σχετικής λίστας με τη φανέλα με το εθνόσημο, έχοντας επίσης να καμαρώνει και για την πρωτιά του στους σκόρερ (68 γκολ).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις