Επιτέλους, play offs…

Επιτέλους, play offs...

Μέσα από χίλια κύματα πέρασε η διαδικασία, αλλά τελικά ξεκινούν τα play offs ανόδου της Segunda Division, με τα ζευγάρια

Τζιρόνα – Αλμερία και Έλτσε – Ρεάλ Σαραγόσα. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν απόψε, Πέμπτη 13 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις έδρες των φιλοξενούμενων, στις 16. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Τζιρόνα – Αλμερία

Στόχος για τους Καταλανούς ήταν τα play offs και… βλέπουμε. Ξεκίνησαν με προβλήματα και γκρίνια την σεζόν, αλλά και το πιο ακριβό ρόστερ στην κατηγορία, ωστόσο στην Segunda δεν μετράει περισσότερο το χρήμα από το πάθος. Γενικά το κυνήγησαν και άξιζαν να μπούνε στην εξάδα, αν και η επιθετική δυστοκία σε κάποια παιχνίδια τους παραλίγο να τους κόστιζε. Υπάρχει σχεδιασμός και οργάνωση, μα κυρίως πίστη για την επιστροφή στην Primera. Η Αλμερία είχε θέσει ψηλά τον πήχη, μέχρι και για απευθείας άνοδο είχαν κάνει όνειρα, αλλά τα σκαμπανεβάσματα της μέσα στην σεζόν και οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία δεν της επέτρεψαν κάτι καλύτερο από την είσοδο στην εξάδα. Ακόμη και μετά το τέλος της κανονικής περιόδου άλλαξαν προπονητή!

Λίγο καλύτερους θεωρώ τους Καταλανούς, το «Μοντιλίβι» είναι δυνατή έδρα με ή χωρίς θεατές και η αλλαγή προπονητή δεν νομίζω να ευνοεί την Αλμερία. Πάω στον άσο.

Έλτσε – Ρεάλ Σαραγόσα

Άκρως ενθουσιασμένη με τις εμφανίσεις της προς το τέλος της σεζόν και την είσοδο στα play offs η Έλτσε, αλλά και με το δώρο που της έκανε η Λα Κορούνια με την νίκη στο 97΄ εις βάρος της άμεσης διεκδικήτριας για την είσοδο στην εξάδα, Φουενλαμπράδα. Με ολική επαναφορά το πίστεψε και εκμεταλλευόμενη της γκέλες των αντιπάλων της μπήκε στην εξάδα και θα εξαντλήσει της πιθανότητες που της αναλογούν. Η Σαραγόσα βρισκόταν για πολύ καιρό στην δεύτερη προνομιούχο θέση, αλλά ένα ντεμαράζ αρνητικών αποτελεσμάτων την έριξε στην τρίτη και τη ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ.

Έκανε ένσταση για την όλη διαδικασία και ζήτησε να ανέβει απευθείας, αίτημα το οποίο δεν αιτιολογήθηκε επαρκώς για τη λίγκα. Πρόβλημα η απουσία του πρώτου σκόρερ Σουάρες, που γύρισε στη Γουότφορντ. Ενθουσιασμός εναντίον γκρίνιας, θα πάω στον άσο αλλά με κάλυψη, για επιστροφή σε περίπτωση ισοπαλίας.

Μονό

20:30 Τζιρόνα – Αλμερία: 1 (2.10)

Μονό

22:00 Έλτσε – Ρεάλ Σαραγόσα: 1 dnb (1.72)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις