Βρίσκουν ρυθμό τα «σφυριά»

προγνωστικά

Προγνωστικά από τον #Mertzanidis σε Γερμανία, Ιταλία, Ιρλανδία αλλά και από τη μάχη της Γουέστ Χαμ με τη Φούλαμ.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Δεν ήταν καλή η χθεσινή ημέρα και για αυτό σήμερα πάμε πιο συγκεντρωμένοι για το απόλυτο. Η Λέστερ έχασε το τρίποντο αφού μέσα σε ένα δεκάλεπτο δέχθηκε δύο γκολ, ενώ η Πιτέρμπορο πλήρωσε την αστοχία της αφού έχασε σπατάλησε κλασσικές ευκαιρίες. Σήμερα θα πάμε με αρκετά σημεία από Ευρώπη αλλά και Ασία. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκίνημα με την Αγγλία και το Λονδίνο, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται την συμπολίτισσα Φούλαμ. Σιγά-σιγά δένουν οι μεταγραφές των «σφυριών» και οι νίκες και τα χαμόγελα επιστρέφουν. Εξαιρετική θεωρείται η πορεία μέχρι στιγμής και στην Ευρώπη αφού έχουν το απόλυτο με εννιά βαθμούς. Από την άλλη, η Φούλαμ ψάχνεται μετά την «τεσσάρα» από τη Νιουκάστλ αλλά γενικότερα παλεύει κάθε ματς. Δείχνει σημάδια ανάκαμψης η Γουέστ Χαμ για αυτό ποντάρουμε στην σημερινή νίκη της. προγνωστικά

  • Μένουμε στο Νησί αλλά αλλάζουμε χώρα, αφού πηγαίνουμε στην πρωτοπόρο της Ιρλανδίας Σάμροκ Ρόβερς. Μέχρι το Δουβλίνο λοιπόν θα ταξιδέψει η Σέλμπουρν και την περιμένει δύσκολο έργο αφού οι γηπεδούχοι καίγονται για τους βαθμούς. Αδιάφορη η Σέλπμουρν αφού καθάρισε την υπόθεση σωτηρίας, μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στο +2 από την Ντέρι και δεν τους παίρνει για γκέλα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

  • Συνεχίζουμε με την γειτονική μας Ιταλία, με τη Νάπολι να ταξιδεύει μέχρι την Κρεμόνα για να αντιμετωπίσει την Κρεμονέζε. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τρομερό φεγγάρι, έρχονται από τρομερή νίκη κόντρα στο Άγιαξ αφού τον διέλυσε με 1-6. Πρώτοι στο πρωτάθλημα και από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του «σκουντέτο». Η Κρεμονέζε τώρα, δεν εντυπωσιάζει και θεωρώ πως δύσκολα θα κρατηθεί στην κατηγορία αν συνεχίσει αυτό το αρνητικό σερί. Ποντάρουμε στην αρμάδα του Σπαλέτι, η οποία προσφέρει γκολ και θέαμα.

  • Πηγαίνουμε λίγο πιο βόρεια και μία κατηγορία κάτω, με την Κόμο να υποδέχεται την Περούτζια σε ένα ματς το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αμφότερες βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνουν απεγνωσμένα το τρίποντο. Ποντάρουμε στο να μην ηττηθεί ο Φάμπρεγας και η παρέα του αφού μπορεί να έχασαν στο τελευταίο παιχνίδι αλλά άφησαν καλές εντυπώσεις. προγνωστικά

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

  • Στην Γερμανία τώρα, το Μαγδεμβούργο θα πάει μέχρι το Σαντχάουζεν για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Αμφότερες βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και τις δύο ομάδες τις ξεχωρίζουν τα ανοικτά ματς τους. Πιστεύω θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

  • Τέλος κλείνουμε με Ινδία, με το ματς της Χαϊντεράμπαντ κόντρα στην Μουμπάι Σίτι. Οι γηπεδούχοι έκαναν τρομερή χρονιά πέρσι και δίκαια στέφθηκαν πρωταθλητές. Από την άλλη, οι προπέρσινοι πρωταθλητές δεν κατάφεραν να μπουν ούτε στα play-offs με αποτέλεσμα να κινηθούν κατάλληλα σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι για να επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις. Πρώτη επιλογή τα γκολ αφού θεωρείται από τα πιο δυνατά ματς του πρωταθλήματος.

Δυάδα απόδοσης 2.64
14:30
Σαντχάουσεν - Μαγδεμβούργο
Goal/goal
1.60
17:00
Χαϊντεράμπαντ - Μουμπάι Σίτι
Goal/goal
1.65
BET: 25 units
Fun bet
16:00
Γουέστ Χαμ - Φούλαμ
1 & να δεχτεί κάρτα: Μίτροβιτς
6.00
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.70
16:00
Γουέστ Χαμ - Φούλαμ
1
1.80
17:15
Κόμο - Περούτζια
1.50
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
19:00
Σάμροκ Ρόβερς - Σέλμπουρν
1
1.50
19:00
Κρεμονέζε - Νάπολι
2
1.50
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις