Απογοητεύει ο Λεβαδειακός

προγνωστικά

Μονή επιλογή στο διπλασιασμό από το ελληνικό πρωτάθλημα έχει στη σημερινά του, κυριακάτικα προγνωστικά ο #Kouros.

Χαιρετώ! 1/2 χτες, με το αμφίσκορο στο Αγρίνιο να επιβεβαιώνεται εύκολα, αλλά τη Λαμία να σοκάρει τον Ιωνικό και τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να απαντήσουν μέχρι το ημίχρονο. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι τελικά η ομάδα των νοτίων προαστίων βρήκε γκολ δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ.

Προγνωστικά Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ

Απογοητευτική η εικόνα των γηπεδούχων στο ξεκίνημα της σεζόν, μοιράζονται μαζί με τον Ιωνικό τον τίτλο της χειρότερης ομάδας του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, με δύο βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις. Ήττα 1-0 στην Λαμία από την τοπική ομάδα την περασμένη αγωνιστική. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι και έμειναν επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Δεν είναι κακός ο ΠΑΟΚ, απλώς υπολείπεται λύσεων μεσοεπιθετικά και δεν έχει το εύκολο γκολ. Αμφίβολος ο φορ Ολιβέιρα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Εκτίμηση: Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει δείξει ότι έχει τον τρόπο να παίρνει τέτοια παιχνίδια τα προηγούμενα χρόνια. Παρά την σχετική δυστοκία θεωρώ ότι το εμπόδιο του αυριανού αντιπάλου είναι χαμηλό και θα το υπερκεράσει. Διπλό και under 3,5 στο 2.10 της Stoiximan.

Combo
16:30
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ
2 & under 3,5
2.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις