Αδικούν τη Φούλαμ οι αποδόσεις

Αδικούν τη Φούλαμ οι αποδόσεις

Δύο παιχνίδια της Premier league κι ένα της Super league ξεχώρισε ο #Nikolas43 σε εξαιρετικές αποδόσεις στο μενού της Κυριακής.

Σημεία που αξίζουν το ποντάρισμα μας υπάρχουν στο πρόγραμμα της Κυριακής. Σε Ελλάδα και Αγγλία όπως πάντα το ενδιαφέρον της στήλης. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Αδικούν τη Φούλαμ οι αποδόσεις

Προγνωστικά Γουέστ Χαμ – Φούλαμ 

Πρώτο χρονικά παιχνίδι για την στήλη η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Φούλαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Από την πρώτη μάτια οι αποδόσεις δεν μου έκατσαν καλά. Κάτι δεν μου αρέσει κάτι με χαλάει. Η Γουέστ Χαμ είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη και δυστυχώς ακόμα δεν έχει το βάθος στον πάγκο για δυο ισάξιες εντεκάδες. Η Φούλαμ έχει ένα εξαιρετικό σύνολο και έναν ακόμα πιο εξαιρετικό επιθετικό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Μίτροβιτς είναι αμφίβολος να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Όπως και να έχει θεωρώ ότι η Φούλαμ το έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι, η Γουέστ Χαμ είναι κουρασμένη και γενικά η εικόνα τους φέτος μας δείχνει το διπλό. Το 4.50 του Pamestoixima.gr δεν θα το αφήσω ανεκμετάλλευτο. Μάλιστα για να είμαι ειλικρινής όσο κι αν αγαπάω και στηρίζω τα «σφυριά» πιστεύω πως το διπλό αυτό θα πληρώσει νωρίς με πρώιμη πληρωμή. 

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 

Μένουμε στο Λονδίνο και από ανατολικά πάμε βόρεια και συγκεκριμένα στο «Έμιρεϊτς». Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ. Ένα ντέρμπι που πιστεύω δεν έχει την αίγλη που του αξίζει στο Νησί. Έχει όμως ζουμί η υπόθεση. Για τους «κανονιέρηδες» τα έχω ξαναπεί φέτος είναι η χρονιά τους και δεν θα τους σταματήσει κανείς. Άντε ίσως η Σίτι καθώς ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ τους. Τρομερή ομάδα δεν χρειάζεται συστάσεις. Απέναντι της η Λίβερπουλ, ξεκάθαρα σε μεταβατικό στάδιο, ψάχνει ακόμα την φετινή της ταυτότητα καθώς όλα της τα παιχνίδια τα κάνει αμφίρροπα.

Όταν η Άρσεναλ ήταν στη θέση της τα προηγούμενα χρόνια, η Λίβερπουλ δεν την λυπήθηκε κερδίζοντας τη με κάποια μεγάλα σκορ. Το ίδιο θέλω να κάνει και η Άρσεναλ, να μην τη λυπηθεί, να καταλάβουν κάποιοι πως υπήρχαν μεγάλες ιστορικές ομάδες και πριν τις Σίτι και Λίβερπουλ στο Νησί. Άσος αδιαπραγμάτευτος στο 2.55 της Νovibet

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Προγνωστικά ΟΦΗ – Ολυμπιακός 

Το παιχνίδι που ανοίγει την κυριακάτικη αγωνιστική στη χώρα μας. ΟΦΗ – Ολυμπιακός στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο Ηράκλειο. Παιχνίδι που βρίσκει τις δυο ομάδες σε ιδιαίτερη στιγμή. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να βρει ταυτότητα παλεύει με τους δαίμονες του, οι παίχτες του τραυματίζονται, έρχονται κάποιοι άγνωστοι που δεν ξέρουμε γιατί δηλώνουν ποδοσφαιριστές. Με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν κακός και φλύαρος. Με τον ΠΑΟΚ έδειξε ότι υπάρχει σφυγμός και το πάλεψε μέχρι το τέλος. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, παλμός θα υπάρχει ο αντίπαλος δεν είναι στα καλά του, λίγη τύχη να έχει μόνο.

Ο Ολυμπιακός μετά την καλοκαιρινή φανφάρα με τις μεταγραφές και τις υποδοχές, έχει τον τρίτο προπονητή για φέτος στον πάγκο του, δεν ξέρουμε αν θα είναι και τελευταίος, στο μείον εφτά από την κορυφή και με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης. Αν αυτά τα έκανε για να υποτάξει τον ΟΦΗ και τον κάθε ΟΦΗ πάω πάσο. Αν τα έκανε για να διακριθεί στην Ευρώπη θέλει δουλειά ακόμα. 

Όπως και να έχει θα πάω με την έδρα σε ένα ποντάρισμα με ρίσκο. Άσος στο 8.35 του Pamestoixima.gr. Ποντάρω στον κόσμο του ΟΦΗ και την ώθηση που μπορεί να δώσει. Η λογική λέει να πάρω και κάλυψη στην ισοπαλία αλλά δεν θέλω. Ή όλα ή τίποτα, ή αυγά ή πουλιά. 

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε. 

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ρίσκο
16:00
ΟΦΗ - Ολυμπιακός
1
8.35
BET: 4 units
Μονό
16:00
Γουέστ Χαμ - Φούλαμ
2
4.50
BET: 10 units
Μονό
18:30
Άρσεναλ - Λίβερπουλ
1
2.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις