Ώρα τελικών σε Αστάνα και Τόκιο

προγνωστικά τένις

Πληθώρα επιλογών στα προγνωστικά τένις από τους τελικούς σε Τόκιο και Αστάνα σε αποδόσεις μέχρι και 2.68.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Μετά το άρθρο μας με μακροχρόνια και early bets στα προγνωστικά μπάσκετ επιστρέφουμε στα προγνωστικά τένις με επιλογές από τα τουρνουά αυτής της εβδομάδας. Στο επίπεδο της ATP έχουμε δύο σημαντικά τουρνουά επιπέδου 500 στην Αστάνα του Καζακστάν και στο Τόκιο από τα οποία θα εξετάσουμε στοιχηματικές επιλογές στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις ATP 500

Χρονικά πρώτος τελικός είναι αυτός του Τόκιο, ο οποίος εξελίχθηκε σε αμερικάνικη υπόθεση μεταξύ του Τέιλορ Φριτζ και του Φράνσις Τιαφόε οι οποίοι πανηγύρισαν πρόσφατα τη μεγάλη νίκη της Team World στο Laver Cup επί της Team Europe. O Φριτζ έφτασε στον τελικό αποκλείοντας στον ημιτελικό τον Ντένις Σαποβάλοφ ενώ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της απόσυρσης του φαβορί της διοργάνωσης Νικ Κύργιου στον προημιτελικό. Πριν από αυτό χρειάστηκε τρία σετ για να αποκλείσει χαμηλότερης δυναμικότητας τενίστες όπως ο Ιάπωνας Μορίγια νο259 στον κόσμο και οι Αυστραλός Ντακγουορθ που είναι στο νο109.

Ο Τιαφόε από την άλλη, που προέρχεται και από εξαιρετική πορεία ως τα ημιτελικά του US OPEN, είχε πιο πειστικές νίκες ως τώρα και χρειάστηκε τρία σετ μόνο στον ημιτελικό απέναντι στον Κορεάτη Κουόν. Η εκτίμηση μας στα σημερινά προγνωστικά τένις είναι ότι ο  Τιαφόε έχει πλέον τα φόντα να απειλήσει τον Φριτζ για να είναι αυτός ο επόμενος νο1 Αμερικάνος και σίγουρα παίζει τένις επιπέδου τοπ10 το τελευταίο διάστημα. Θα επιλέξουμε την νίκη του σε απόδοση 2.10 που βρίσκουμε στη Novibet αλλά και την επιλογή του χάντικαπ +2,5 games στην τιμή του 1.68 που βρίσκουμε επίσης στη Novibet για να μπει σε δυάδα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Στον δεύτερο τελικό στην Αστάνα του Καζακστάν έχουμε τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά εναντίον του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Έλληνας πρωταθλητής διανύει μια αρκετά καλή εβδομάδα έχοντας πειστικές νίκες χωρίς να χάσει σετ στους πρώτους τρείς γύρους εναντίον των Κουκούσκιν, Νάρντι αλλά και του Χουρκάζ ενώ η νίκη του στον ημιτελικό με ανατροπή εναντίον του Ρούμπλεφ σίγουρα του έχει δώσει ψυχολογική ώθηση. Θα χρειαστεί να έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο σε 500άρι τουρνουά καθώς αντιμετωπίζει τον άνθρωπο που τον «τραυμάτισε» με αυτή την τρομερή ανατροπή που του έκανε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός του 2021, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος έρχεται από οκτώ συνεχόμενες νίκες καθώς την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στο Τελ Αβίβ και έφτασε στον τελικό στην Αστάνα χάνοντας μόνο ένα σετ από τον Μεντβέντεφ στον ημιτελικό. Παρά λοιπόν το αρνητικό της προϊστορίας μεταξύ Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά (7-3 υπέρ του Σέρβου) θεωρούμε ότι οι αργές συνθήκες του τουρνουά ευνοούν τον Τσιτσιπά ώστε να είναι ανταγωνιστικός και να κρατήσει το χάντικαπ των 4,5 games που θα μπει στην δυάδα μας. Παράλληλα θα επιλέξουμε και την επιλογή του να πάει τον αγώνα στα τρία σετ στην τιμή του 2.56 που βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
10:30
Τιαφό - Φριτζ
1
2.15
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.68
10:30
Τιαφό - Φριτζ
Games χάντικαπ: Τιαφό +2,50
1.68
13:30
Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς
Games χάντικαπ: Τσιτσιπάς +4,50
1.60
BET: 10 units
Μονό
13:30
Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς
Αριθμός σετ αγώνα: Τρία
2.56
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις