ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Εμπιστοσύνη στην έδρα και η τελευταία ευκαιρία της Λίβερπουλ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Εμπιστοσύνη στην έδρα και η τελευταία ευκαιρία της Λίβερπουλ

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Εμπιστοσύνη στην έδρα και η τελευταία ευκαιρία της Λίβερπουλ

Εμπιστοσύνη στην έδρα και η τελευταία ευκαιρία της Λίβερπουλ

Προγνωστικά Κυριακής με Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία στο μενού από τον #Vatsios.

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της Κυριακής και πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Μόντσα – Σπέτσια

Ξεκινάμε με Ιταλία και με το παιχνίδι της Μόντσα με τη Σπέτσια. Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, με τελευταία την εκτός έδρας επικράτηση με 3-0 επί της Σαμπντόρια. Το αξιοσημείωτο πως κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και στα δύο τελευταία τους παιχνίδια. Η ομάδα του Παλαντίνο σε οχτώ αγώνες έχει συλλέξει επτά πόντους με ρεκόρ 2-1-5. Με βάση το ρόστερ της, περιμένουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Στην έδρα της η Μόντσα έχει δύο νίκες με Γιουβέντους και Φροζινόνε και τρεις ήττες από Αταλάντα, Ουντινέζε και Τορίνο.

Από την άλλη έχουμε την Σπέτσια. Οχτώ βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και ό,τι έχει κατακτήσει το έχει κατακτήσει στην έδρα της. Εκτός έδρας χάνεται και δεν μπορεί να σκοράρει. Ρεκόρ 2-2-4. Απουσίες αρκετές. Εκτός για την ομάδα του Λούκα Γκότι θα είναι ο στόπερ Χριστόφ, ο αριστερός μπακ Ρέκα και οι τραυματίες μέσοι Σάλα και Κοβαλένκο.

Η Μόντσα είναι ανεβασμένη. Θέλει να συνεχίσει το σερί νικών της πόσο μάλλον στην έδρα της. Η Σπέτσια δεν είναι κακή αλλά εκτός έδρας είναι σαν να μην υπάρχει. Λίγο δύσκολο να αλλάξει αυτό από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα δυσκολευτούν οι γηπεδούχοι αλλά εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Γκλάντμπαχ – Κολωνία

Πάμε Γερμανία και Bundesliga. Εκεί όπου η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Κολωνία. Ισοδύναμες οι ομάδες αλλά οι εξής λεπτομέρειες θα κάνουν κατά τη γνώμη μου την διαφορά. Πρώτον, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Conference League όπου και ηττήθηκαν εντός έδρας από την Παρτιζάν με σκορ 1-0. Σίγουρα τα πόδια των παιχτών της Κολωνίας θα είναι επιβαρυμένα, συγκριτικά πάντα με των γηπεδούχων που δεν είχαν εμβόλιμες υποχρεώσεις.

Δεύτερον, μεγάλο ατού για τους γηπεδούχους η έδρα τους. Καυτή ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι. Στα τέσσερα μέχρι στιγμής εντός έδρας παιχνίδια της η Γκλάντμπαχ έχει τρεις νίκες και μία ήττα. Και η ήττα δεν θα ερχόταν εάν δεν έμενε με δέκα παίκτες από το 53’ στον αγώνα με την Μάιντζ. Σκεφτείτε στο 53′ δέχθηκε απευθείας κόκκινη ο Ιτακούρα και στο 55′ σκόραρε ο Μάρτιν για τους φιλοξενούμενους της Μάιντζ.  Πάντως και η Κολωνία δεν τα πάει άσχημα φέτος. Μία ήττα έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αυτή από την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου.

Είπαμε, ισοδύναμες σχετικά και οι δύο. Αλλά έδρα και κούραση θεωρώ πως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Θα ποντάρω προς τα αριστερά και στην νίκη της γηπεδούχου.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

 Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Θα κλείσω με το μεγάλο παιχνίδι της Premier League εκεί όπου η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Ό,τι και να πει κανείς και για την φετινή Άρσεναλ αλλά και για την φετινή Λίβερπουλ θα είναι λίγο. Από τη μία η Άρσεναλ η οποία έχει εντυπωσιάσει και τους πιο αισιόδοξους φιλάθλους της και από την άλλη η Λίβερπουλ που βλέπει τον βασικό της εγχώριο τίτλο να απομακρύνεται ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου. Αλλά τα μεταξύ τους παιχνίδια, σε όποια κατάσταση κι αν είναι και οι δύο ομάδες, δεν παύουν να είναι ντέρμπι.

Οι γηπεδούχοι του Μικέλ Αρτέτα σε οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν επτά νίκες και μόλις μία ήττα, αυτή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ». Έχουν είκοσι γκολ ενεργητικό και οχτώ παθητικό. Προέρχονται από το εντός έδρας 3-0 επί της Μπόντο Γκλιμτ για το Europa League. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και επάξια στην κορυφή.

Από την άλλη, στη Λίβερπουλ κάτι δεν πάει καλά. Δυσκολεύτηκε μεσοβδόμαδα απέναντι στη Ρέιντζερς για το Champions League, παρόλα αυτά το πήρε το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 2-0 και σκόρερ τους Άρνολντ και Σαλάχ.  Στο πρωτάθλημα ολοένα και σκοντάφτει και έχει μείνει συνολικά έντεκα βαθμούς μακριά από την κορυφή.  Αναλυτικότερα, σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μόλις δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Τελευταία νίκη για το πρωτάθλημα ήταν στις 31 Αυγούστου 2022 όταν και κέρδισε την Νιούκαστλ εντός έδρας με σκορ 2-1. Στο μοναδικό ντέρμπι που έχει παίξει μέχρι στιγμής, στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ στο «Θέατρο των Ονείρων» ηττήθηκε με σκορ 2-1.  Το ερώτημα που προκύπτει όμως είναι το εξής: Η Λίβερπουλ μπορεί να κάνει το restart και να κλείσει την βαθμολογική ψαλίδα με την κορυφή;

Προσωπικά θα της δώσω μία τελευταία ευκαιρία. Όχι απαραίτητα για το τρίποντο αλλά σίγουρα για να «τσιμπήσει» έστω και έναν βαθμό από την εξαιρετική φέτος Άρσεναλ. Γιατί εάν δεν κάνει και αυτό τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την συνέχεια. Η διπλή ευκαιρία από μόνη της δεν αξίζει να στηριχθεί στοιχηματικά αλλά σε συνδυασμό με το over 1,5 πιστεύω ότι μετράει.

Μονό
16:00
Μόντσα - Σπέτσια
1
1.90
BET: 10 units
Μονό
16:30
Γκλάντμπαχ - Κολωνία
1
2.02
BET: 20 units
Combo
18:30
Άρσεναλ - Λίβερπουλ
Χ2 & over 1,5
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις