Ταμείο με σύμμαχο τη λογική

προγνωστικά

Προγνωστικά αγώνων Κυριακής με περίσσιο value for bet από τον #TheMagician για τους αναγνώστες του koubanezos.gr.

Καλημέρα σας. Μας τα χάλασαν οι Ευρωπαίοι μεσοβδόμαδα, με την λογική να πηγαίνει περίπατο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που συλλέξαμε για value for bet αποδόσεις από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Προγνωστικά: Μονόδρομος η νίκη 

Εκκίνηση των προγνωστικών μας από την Πορτογαλία. Η Μποαβίστα την τελευταία αγωνιστική έχασε με 4-0 εκτός έδρας από τη Φαμαλικάο. Δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό και ηττήθηκε ολοκληρωτικά. Ίσως φταίνε οι τρεις συνεχόμενες νίκες που είχε πριν από αυτό τον αγώνα και η μεγάλη νίκη απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πολύ καλή εντός έδρας με μια μόλις ήττα στα τέσσερα παιχνίδια από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Βρίσκεται στην έκτη θέση με 15 βαθμούς. Ήταν ένα καλό μάθημα η ήττα της τελευταίας αγωνιστικής για τους παίχτες του Πετίτ και αναμένουμε να ανακάμψουν.

Φιλοξενούμενη είναι η ομάδα της Μαρίτιμο. Η κατάσταση στο στρατόπεδο της είναι τραγική. Μετά από οχτώ αγώνες δεν έχει πάρει ούτε βαθμό! Μόνο ήττες λοιπόν και οι επτά από αυτές σε συνδυασμό με over 2,5. Χαρακτηριστικά, σε τέσσερις αναμετρήσεις εκτός έδρας δέχτηκε στις τρεις από πέντε τέρματα αλλά ήταν απέναντι στους μεγάλους της κατηγορίας (Πόρτο, Μπράγκα και Μπενφίκα). Έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με πέντε γκολ και την χειρότερη άμυνα με 24 τέρματα.

Χρυσή ευκαιρία για την Μποαβίστα να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό και χωρίς βαθμό Μαρίτιμο. Θα κρατήσουμε φυσικά τον άσο σε απόδοση 1.98 στη Νovibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Συνεχίζουν το σερί

Μεταφερόμαστε στην Νορβηγία. Η Ρόζενμποργκ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς έπειτα από 24 στροφές. Δεν προλαβαίνει την πρωτιά, καθώς η Μόλντε έχει ξεφύγει με 16 βαθμούς και απομένουν έξι αγωνιστικές. Κυνηγάει όμως τη δεύτερη ή να διατηρήσει την τρίτη θέση που δίνουν εισιτήριο για έξοδο στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός έδρας με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες σε έντεκα αγώνες. Μάλιστα μετράει επτά σερί νίκες εντός με over 2,5! Εκτός έδρας χάνει αρκετά από την δυναμική της, ενώ στηρίζεται πολύ όταν αγωνίζεται εντός των τειχών. Συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει δέκα σερί over 2,5!

Δύο βαθμούς χαμηλότερα βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος, Βαλερένγκα. Έχοντας τους ίδιους στόχους με τη γηπεδούχο, το παιχνίδι αποκτάει ιδιαίτερη σημασία. Δικαίως χαρακτηρίζεται ως εξάποντο αφού με νίκη προσπερνάει τη Ρόζενμποργκ πέντε ματς πριν το φινάλε. Στο ματς του πρώτου γύρου ηττήθηκε 0-4! Βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή φόρμα με δέκα νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια πρωταθλήματος. Μοίρασε τεσσάρες στα τελευταία δυο εντός και πάει στην  σημερινή μάχη με την καλύτερη ψυχολογία.

Εννέα σερί goal/goal και over 2,5 έχει στο πρωτάθλημα η Ρόζενμποργκ ενώ οι φιλοξενούμενοι μόλις μια φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της σε δώδεκα αγώνες εκτός έδρας. Θα κρατήσουμε το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.70 στη Νovibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ευτυχώς παίζει εκτός έδρας

Μεταφερόμαστε στην Τσεχία. Η Σλοβάτσκο έπαιξε την Πέμπτη εντός με την Νις για το Conference League αλλά ηττήθηκε με 1-0 και έμεινε πίσω στην κούρσα για την πρόκριση. Την ερχόμενη Πέμπτη έχει να την αντιμετωπίσει εκ νέου στη Γαλλία. Επιπλέον κούραση για τους γηπεδούχους που προσπαθούν να χωρέσουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη αλλά δεν τα καταφέρνουν. Πραγματοποιούν πολύ μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε δέκα αγώνες και με αυτούς τους 13 βαθμούς βρίσκονται στην ένατη θέση. Το ροτέισον κρίνεται επιτακτικό αλλά το ρόστερ δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Αντίπαλος της είναι ίσως η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, η Μποέμιανς. Όσο άσχημα τα πηγαίνει εντός τόσο καλά τα καταφέρνει εκτός έδρας. Σε πέντε αγώνες έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία ενώ στο σπίτι της δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης (0-2-3). Πετυχαίνει την αντίπαλο της σε δύσκολο και απαιτητικό σταυροδρόμι αγώνων και είναι ικανή να το εκμεταλλευτεί. Πέρασε και από πιο δύσκολες έδρες και είναι ικανή για το διπλό.

Δεν είναι εύκολος ο αγώνας για την φιλοξενούμενη παρά το σερί που έχει εκτός έδρας. Γι’ αυτό θα κρατήσουμε το διπλό σε draw no bet σε απόδοση 2.67 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Προγνωστικά: Αποτελεσματικές μόνο εντός έδρας

Επιστρέφουμε στην πρώτη Νορβηγίας. Η Στρόμσγκοντσετ βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς. Σε δώδεκα αγώνες εντός έδρας έχει συγκεντρώσει 23, με τα δέκα από αυτά τα ματς να έχουν τουλάχιστον τρία τέρματα. Δεν κινδυνεύει λόγω της πολύ καλής συγκομιδής στην έδρα της με επτά νίκες αλλά εκτός σκοντάφτει συνεχώς. Δέχτηκε τέσσερα στο τελευταίο παιχνίδι εκτός στην Βαλερένγκα όπως και έβαλε τέσσερα στο τελευταίο εντός εναντίον της Κρίστιανσουντ.

Η Τρόμσο θα είναι η αντίπαλος της σήμερα, η οποία έπειτα από δώδεκα αγώνες εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα και οι επτά πόντοι που μάζεψε είναι μόνο με ισοπαλίες. Είναι στην ένατη θέση με ένα πόντο λιγότερο από την αντίπαλο της. Άσχημα τα ποσοστά της εκτός έδρας. Οι μισοί αγώνες ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τρία τέρματα ενώ μόλις ένας με λιγότερο από δύο γκολ.

Μοιάζουν πολύ οι δυο ομάδες. Δυνατές εντός αλλά δύσκολα παίρνουν βαθμούς εκτός. Δεν αναμένεται να κερδίσουν για πρώτη φορά οι φιλοξενούμενοι. Για ασφάλεια θα κρατήσουμε το 1Χ & over 1,5 με απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 3.36
17:30
Μποαβίστα - Μαρίτιμο
1
1.98
20:00
Ρόζενμποργκ - Βαλερένγκα
Goal/goal & over 2,5
1.70
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 4.80
17:00
Σλοβάτσκο - Μποέμιανς
2 dnb
2.67
18:00
Στρόμσγκοντσετ - Τρόμσο
1Χ & over 1,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις