Ανοιχτό παιχνίδι στο «Φρίουλι»

Ανοιχτό παιχνίδι στο «Φρίουλι»

Δυάδα απόδοσης 3.18 μας προτείνει για σήμερα Κυριακή στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Κυριακή σήμερα με κλασσικά μεγάλο κουπόνι και τα προγνωστικά μας θα επικεντρωθούν στην Ιταλία και την Ισπανία. Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές που ξεχώρισα.

Προγνωστικά: Με τα γκολ στο Ούντινε

Ξεκίνημα από την Ιταλία και την αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Αταλάντα, όπου κοινός παρονομαστής είναι το εξαιρετικό ξεκίνημα και των δύο ομάδων στη σεζόν. Η γηπεδούχος Ουντινέζε, με ορμητήριο την έδρα της όπου μετράει 3-1-0, έχοντας επικρατήσει μεταξύ άλλων των Ρόμα (4-0) και Ίντερ (3-1), βρίσκεται στη δεύτερη θέση και φλερτάρει με την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η φιλοξενούμενη από την άλλη, έχει το παράδοξο του καταπληκτικού 4/4 εκτός έδρας, καταφέρνοντας μάλιστα να έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας απ’ ότι εντός έδρας. Ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με τη Νάπολι ούσα αήττητη μέχρι στιγμής, δείχνοντας πιο φρέσκια, απαλλαγμένη και από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.

Έτσι θα επιλέξω το over 2,5 στο 1.80 του Pamestoixima.gr, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους στο ίδιο γήπεδο.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μάχη «ευρωπαίων» στο Σαν Σεμπαστιάν

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και τη Βιγιαρεάλ. Σε φόρμα βρίσκεται η γηπεδούχος, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες στα τελευταία της παιχνίδια, με εμφανή σημάδια προβλημάτων όμως αμυντικά καθώς δέχτηκε πέντε τέρματα. Έρχεται από ευρωπαϊκό διπλό στη Μολδαβία με τη Σερίφ με 0-2 που την εδραίωσε στην κορυφή του ομίλου με το απόλυτο μέχρι στιγμής, δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.

Αήττητη επίσης στα ίδια ματς με τη Σοσιεδάδ και η φιλοξενούμενη, η οποία αρέσκεται περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια να παίζει στον ανοιχτό χώρο, όπως έκανε ήδη μια φορά φέτος επικρατώντας της Ατλέτικο με 0-2. Έρχεται από επιβλητική νίκη με 5-0 επί της Αούστρια Βιέννης και με το απόλυτο των εννέα βαθμών είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά του ευρωπαϊκού ομίλου της.

Δεν βρίσκω φαβορί στην αναμέτρηση γι’ αυτό θα επιλέξω το goal/goal, που πληρώνει 1.77 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 3.18
16:00
Ουντινέζε - Αταλάντα
Οver 2,5
1.80
19:30
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ
Goal/goal
1.77
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις