ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Άλλη» ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Άλλη» ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Άλλη» ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός

προγνωστικά

Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Κρήτη αλλά και για την έκτος έδρας αναμέτρηση της Νάπολι.

Καλησπέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και το ενδιαφέρον πέφτει ξανά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς στα προγνωστικά μας έχουμε μία όμορφη δυάδα με επιλογές από Ελλάδα και Ιταλία και πάμε αμέσως να δούμε τα σημεία μας.

Για το διπλό ηρεμίας στην Κρήτη

Ξεκινάμε από την Κρήτη. Θάλασσα πάλι τα έκανε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, δίνοντας το δικαίωμα στην Καραμπάχ να φύγει με το διπλό από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» άκουσαν πάρα πολλά πράγματα μετά το τέλος του αγώνα, με το φραστικό επεισόδιο του Σισέ με τους οπαδούς να δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης στα εκτός συνόρων δεδομένα. Αντίθετα εντός συνόρων μιλάμε για μία τελείως διαφορετική ομάδα.

Η προσθήκη του Σαμασέκου, του Χάμες και του Μπακαμπού δίνουν στοιχεία που σαφέστατα λείπουν από την ευρωπαϊκή εκδοχή της ομάδας. Ιδιαίτερα ο Κονγκολέζος επιθετικός μοιάζει σε καλό φεγγάρι και σε συνδυασμό με την υπόλοιπη μεσοεπιθετική ποιότητα που διαθέτει η ομάδα, ίσως να κάνει την διαφορά.

Εδώ που τα λέμε ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ιδανικό αντίπαλο καθώς ψάχνει ένα άνετο τρίποντο για τη συνέχεια και για να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Καραμπάχ. Ο ΟΦΗ δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει σοβαρά θέματα φυσικής κατάστασης και στο χορτάρι κολλάει. Χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έχει πανηγυρίσει έναν βαθμό και εκείνον με γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Οι Κρητικοί χρειάζονται ολικό restart και μάλλον μετά το Μουντιάλ θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Κόντρα στον Παναθηναϊκό έχασαν με κάτω τα χέρια, στην Τρίπολη επίσης, με τον Παναιτωλικό προσπάθησαν αλλά ηττήθηκαν ξανά και με τον «δικέφαλο του βορρά» πήραν έναν βαθμό στο τέλος. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να τους έχουμε σε καμία στοιχηματική εμπιστοσύνη.

Αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν καλά κόντρα στον Ατρόμητο και με τα βασικά υπερόπλα τους θα πάνε για το διπλό ηρεμίας στο Ηράκλειο. Νομίζω πως το διπλό είναι μία καλή επιλογή στο 1.50 και θα αποτελέσει το πρώτο σκαλοπάτι για τη δυάδα και τα προγνωστικά μας, αφού και ο Μίτσελ ξέρει ακριβώς να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια.

Προγνωστικά: Τρομάζει η Νάπολι

Κλείνουμε με τον αγώνα της Κρεμονέζε κόντρα στην Νάπολι. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος το αριστούργημα του Σπαλέτι, το οποίο κάνει ό,τι θέλει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με τελευταίο του θύμα τον Άγιαξ. Φοβεροί αυτοματισμοί στην επίθεση, ο Κβαρατσχέλια πετάει φωτιές και πάντα βλέπουμε θέαμα από ένα φοβερό σύνολο. Φυσικά πρώτο μέλημα του είναι το τρίποντο στην έδρα της νεοφώτιστης για να συνεχίσει την καλή πορεία σε όλα τα επίπεδα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Η Κρεμονέζε είναι μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, άμυνα δεν παίζει και παραδίδεται εύκολα στις επιθετικές ορέξεις του αντιπάλου. Παρόλα αυτά μπροστά διαθέτει ορισμένες μονάδες που υπό προϋποθέσεις μπορούν να απειλήσουν. Κρατάμε το οver 2,5 σε αυτό το παιχνίδι, συμπληρώνοντας τέλεια μία δυάδα που υπερδιπλασιάζει.

Δυάδα απόδοσης 2.46
16:00
ΟΦΗ - Ολυμπιακός
2
1.50
19:00
Κρεμονέζε - Νάπολι
Over 2,5
1.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις