Ευκαιρία ή παγίδα;

προγνωστικά

Προγνωστικά στην ισπανική La Liga από τον #ElToro με λογικές επιλογές και αξιόλογες αποδόσεις.

Συνέχεια στην όγδοη αγωνιστική της La Liga με τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που μπορεί να εξελιχθούν από ευκαιρίες μέχρι και παγίδες! Τόσο δύσκολη η σημερινή ανάγνωση των αγώνων στα προγνωστικά μας, οπότε με προσοχή.

Ευκαιρία ή παγίδα;

Προγνωστικά Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μπέτις

Η αναμέτρηση Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μπέτις ανοίγει την αγωνιστική μέρα. Σπουδαία νίκη κόντρα στην Χετάφε για την Βαγιαδολίδ, 3-2 εκτός έδρας. Της δίνει άλλον αέρα και δυναμική. Τεχνικά είναι σε μέτριο επίπεδο. Αλλά η ένταση που βγάζει στα παιχνίδια της, το τρέξιμο και η αθλητικότητά της, μπορούν να βγάλουν το λάδι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Για την Μπέτις δεν χρειάζεται να γράψω πολλά. Σε φοβερή κατάσταση, πήρε σπουδαίο διπλό την Πέμπτη στην Ιταλία κόντρα στην Ρόμα και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση και την πρωτιά.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σταθερά εντός τετράδας, αν και η ήττα από τη Θέλτα την πόνεσε λίγο, αλλά έβγαλε ογδόντα λεπτά παιχνιδιού με παίχτη λιγότερο και είχε και την Ρόμα να σκέφτεται. Δυνατή αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους, αλλά υπάρχει και η Ευρώπη. Ποιοτικά υπερτερεί η Μπέτις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θέλουν να ρισκάρουν. Θα βολευτώ με το ταπεινό goal/goal στο 1.75.

Κάντιθ – Εσπανιόλ

Συνέχεια με τον αγώνα Κάντιθ Εσπανιόλ. Δεύτερο θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους η λευκή ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ. Διπλή ζώνη άμυνας, γραμμή Μαζινό, ό,τι θέλετε έβαλε στο τέρμα. Στην τελευταία φάση του αγώνα προκειμένου να μην δεχθεί γκολ, ο Καρχερέν, αμυντικός, γκρέμισε τον αντίπαλο του και πήρε απευθείας κόκκινη! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Κάπως έτσι πήραν μια μικρή ανάσα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Η Εσπανιόλ από την άλλη, ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Βαλένθια. Αποτέλεσμα που της άφησε γεύση ήττας, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, μετά από μια εκτέλεση φάουλ που της κόστισε την αποβολή του Μπρέιθγουεϊτ. Περιμένω παιχνίδι με ένταση, πιθανόν και λίγα γκολ, πάω στο διπλό σε dnb στο 1.80, σε μια λογική για εμένα επιλογή.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Μονό
15:00
Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μπέτις
Goal/goal
1.75
BET: 20 units
Μονό
17:15
Κάντιθ - Εσπανιόλ
2 dnb
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις