Με το 2.75 στο «Βικελίδης» και το 2.60 στη Μοπνελιέ

Βόμβες στοίχημα

Ο #Funbetakias ρίχνει τις βόμβες στοίχημα στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ αλλά και στο ματσάκι της Μονπελιέ με τη Μονακό.

Πλάκα έκανε η Νάπολι στο Άμστερνταμ, είχαμε πληρωθεί από νωρίς με αυτές τις πρώιμες που κυκλοφορούν τριγύρω κι έκατσα ήσυχος να δω Λίβερπουλ – Ρέιντζερς. Είχαμε, φίλοι μου, τεράστια ευκαιρία να το βάλουμε εμείς οι Σκωτσέζοι στο 80κάτι και να πάρουμε το combo άσου με goal/goal αλλά δύο διαφορετικά κριάρια -στην ίδια φάση- δεν μπόρεσαν να τη στείλουν στο πλεχτό και μείναμε με το αχ. Ας είναι. Θεσσαλονίκη και Μονπελιέ έχει το πρόγραμμα σήμερα. Βόμβες στοίχημα

Μονπελιέ – Μονακό

Απ’ όπου κι αν το πιάσεις τούτο εδώ το ματς, βρωμάει -και ζέχνει που λένε και στο χωριό μου- γκολ. Να το πιάσεις από τη Μονπελιέ; Σε εννιά φετινά της παιχνίδια έχουν μπει 40 γκολ. Δεν λέω τίποτα άλλο για δαύτην. Να το πιάσεις από τη Μονακό; Σε εννιά φετινά της παιχνίδια έχουν μπει 30 γκολ. Με τα 18 από αυτά να έρχονται στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Την Πέμπτη, έριξε και μια τριάρα στην Τραμπζονσπόρ, όμως βοήθησαν και οι συγκυρίες εκεί αφού οι Τούρκοι έπαιζαν με δέκα από νωρίς.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Να το πιάσεις από την παράδοση; Επτά αμφίσκορα στα οκτώ τελευταία με γηπεδούχο τη Μονπελιέ. Εκ των οποίων τα πέντε (και ταυτόχρονα τέσσερα πιο πρόσφατα) συνδυάστηκαν με το over 3,5. Γιατί όχι λοιπόν και σήμερα; Το πήρα το goal/goal & over 3,5 στο 2.60 του Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Άρης – ΑΕΚ βόμβες στοίχημα

Θα δούμε ωραίο ματς. Είμαι σίγουρος. Η φετινή ΑΕΚ είναι μακράν η καλύτερη που έχουμε δει από το πρωτάθλημα του 2018. Και μόνο αυτό το ανελέητο πρέσινγκ και αυτό το σκύλιασμα που έχει μεταδώσει ο Αλμέιδα στους παίκτες, σε πείθουν όταν κάτι καλό συμβαίνει εκεί στα Φιλαδέλφεια. Είναι φυσικά και η αύρα της «Αγιάς Σοφιάς» που σπρώχνει την ομάδα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ο Άρης εκεί που κάνει την ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό, έτσι χύνει την καρδάρα με το γάλα στο αμέσως επόμενο. Για την ιστορία, ήταν το 2-0 στο Βόλο. Ήταν πάρα πολλές οι μεταγραφές του κι απαιτείται χρόνος αυτές οι μονάδες να γίνουν ομάδα. Χρόνος, που συνήθως εδώ στην Κολομβία της Ευρώπης, αποτελεί είδος πολυτέλειας. Ωστόσο, γκολ περιμένω να βρει, αλλά θεωρώ τον άσο τρίτο σημείο. Συνεπώς, Χ2 & goal/goal στο 2.75 της Novibet.

Combo
14:00
Μονπελιέ - Μονακό
Goal/goal & over 3,5
2.60
BET: 10 units
Combo
21:15
Άρης - AEK
Χ2 & Goal/goal
2.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις