Έχουν την ποιότητα οι «αλεπούδες»

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από την Αγγλία και την Premier League μέχρι την Ιταλία και την Serie A #Mertzanidis

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, κλείσαμε με αρκετό κέρδος και αρκετά περασμένα σημεία τον προηγούμενο μήνα και κάπως έτσι θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε και τον Οκτώβριο. Με θετικό πρόσημο κλείσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα αφού η Χόρν κέρδισε με 1-3 ενώ η Γαλλική Ντανκέρκ επέστρεψε στις νίκες. Σήμερα έχουμε δράση από σχεδόν όλες τις περιοχές της Ευρώπης αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στις μεγάλες και εμπορικές χώρες. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με την Αγγλία και την Premier League, εκεί όπου η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Λεστερ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ισοπαλία χωρίς γκολ κόντρα στην Μπρέντφορντ χωρίς όμως να αφήσουν καλές εντυπώσεις. Οι «αλεπούδες» έσπασαν το ρόδι και μετά από επτά ματς χωρίς νίκη, διέλυσαν την Νότιγχαμ με το επιβλητικό 4-0. Πιστεύω πως έχει αρκετά καλή ομάδα η Λέστερ για να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Το αντίθετο πιστεύω για την Μπόρνμουθ την οποία θεωρώ από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Επιλέγουμε το διπλό με ασφάλεια στο draw no bet.
  • Μένουμε στο νησί αλλά πηγαίνουμε δύο κατηγορίες πιο κάτω στην League 1. Η Πιτέρμπορο, η οποία έπεσε την περσινή σεζόν φέτος θέλει να μπει στην 6άδα και στα Play-offs για να κυνηγήσει την άνοδο. Για τρίτη χρονιά ο Κλάρκ-Χάρις πετάει φωτιές μπροστά αφού έχει σημειώσει σε έντεκα ματς, οκτώ γκολ. Σημερινός αντίπαλός της είναι η Μπάρτον η οποία είναι σε ισοβαθμία στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Ανώτερη η Πιτέρμπορο για αυτό θα επιλέξουμε την νίκη των γηπεδούχων ενώ θα ποντάρουμε και κάποια ψιλά στον Τζαμαϊκανό φορ της.

  • Τέλος, κλείνουμε με το ντέρμπι της Ιταλίας κόντρα στην Μίλαν και την Γιουβέντους. Στο κατάμεστο Σαν Σίρο, η «γηραιά κυρία» θα ψάξει την πρώτη νίκη εκτός έδρας για φέτος. Δεν με εντυπωσιάζει  καμία από τις δύο ομάδες και για αυτό βρίσκονται αμφότερες εκτός 4άδας. Δύσκολο ματς για να βγει σημείο ή ακόμα και γκολ, για αυτό θα πάω με τα φάουλ αφού το όριο είναι αρκετά ελκυστικό.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 2.48
17:00
Μπόρνμουθ - Λέστερ
2 dnb
1.55
17:00
Πιτέρμπορο - Μπάρτον
1
1.60
BET: 25 units
Ειδικό
17:00
Πιτέρμπορο - Μπάρτον
Γκολ Κλάρκ - Χάρις
2.30
BET: 10 units
Fun bet
17:00
Πιτέρμπορο - Μπάρτον
2+ Γκολ Κλάρκ - Χάρις
7.00
BET: 5 units
Μονό
19:00
Μίλαν - Γιουβέντους
Over 27,5 φάουλ
1.88
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις