Der Klassiker με ποντάρισμα στο 3.25

προγνωστικά

Ημέρα Σάββατο και τα προγνωστικά του #Bats επικεντρώνονται στο ντέρμπι μεταξύ Ντόρτμουντ και Μπάγερν.

Το ματς της χρονιάς στη Γερμανία ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα. Επίσης, προκύπτει μία επιλογή και από την Premier League. προγνωστικά

Προγνωστικά: Ντόρτμουντ – Μπάγερν

Ένατη αγωνιστική στην Bundesliga κι η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν. Πρόκειται για το απόλυτο ματς του γερμανικού ποδοσφαίρου στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Τρίτη η Μπάγερν, τέταρτη η Ντόρτμουντ και στην συγκεκριμένη περίπτωση το παιχνίδι αποκτά και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μέτριο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, με τους Βαυαρούς πάντως να εμφανίζονται αρκετά βελτιωμένη μετά τη διακοπή των εθνικών.

Παραδοσιακά το παιχνίδι αυτό είναι χορταστικό, δίνοντας γκολ και θέαμα από τις δύο ομάδες. Φαβορί είναι η Μπάγερν και θεωρώ πως για άλλη μια φορά μπορεί να κερδίσει την αιώνια αντίπαλό της. Όμως το 1.70 στο οποίο κυμαίνεται το διπλό είναι πολύ χαμηλή απόδοση. Για να αυξηθεί η απόδοση επιλέγουμε το 2 & goal/goal, που πληρώνει 2.75 στη Novibet. Επιλογή ρίσκου και το αμφίτερμα από το ημίχρονο, με απόδοση 3.25 και πάλι στη Novibet.Το σημείο αυτό έχει επιβεβαιωθεί σε τρία από τα τελευταία έξι ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μπράιτον – Τότεναμ

Η Μπράιτον συνεχίζει να δείχνει ότι μόνο τυχαία δε βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της Premier League, ακόμα κι αν έχει παίξει ένα ματς λιγότερο από 14 ομάδες στο πρωτάθλημα. Έφυγε ο Πότερ, ήρθε ο Ντε Τζέρμπι, όμως δε χάθηκε η μαγική εικόνα της μεσοεπιθετικά. Οι «γλάροι» έφυγαν με το 3-3 από το «Άνφιλντ» σε μια ματσάρα που από 0-2 έγινε 3-2 και κατέληξε στην ισοπαλία. Ιστορική εμφάνιση του Τροσάρ που με χατ-τρικ έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που βάζει τουλάχιστον τρία γκολ σε ένα ματς σε αυτό το γήπεδο.

Από την άλλη έχουμε την Τότεναμ που δείχνει να μη βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι». Έχασε με «κάτω τα χέρια» στο μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ, η οποία της έσπασε το αήττητο στο πρωτάθλημα. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 3-1 και σαν να μην έλειπε αυτό, ο Έμερσον είδε απευθείας κόκκινη. Με τον Κόντε να μη δείχνει να εμπιστεύεται τον Ντόχερτι και να μη θεωρεί ακόμα έτοιμο τον Σπενς, είναι μεγάλο ερωτηματικό το ποιος θα παίξει στα δεξιά. Ακολούθησε το 0-0 στη Φρανκφούρτη με μέτρια εμφάνιση, εξαιτίας του οποίου οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες.

Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους και θα το εμπιστευτούμε. Φυσικά η Τότεναμ έχει τεράστια ποιότητα (κυρίως μεσοεπιθετικά), οπότε δε γίνεται να την ξεγράψεις. Όμως η Μπράιτον δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα σε οποιαδήποτε ομάδα, και πόσο μάλλον στα «σπιρούνια» που απέδειξαν ότι δεν είναι άτρωτα. Βρίσκουμε το 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 2.00 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
19:30
Ντόρτμουντ - Μπάγερν
2 & goal/goal
2.75
BET: 10 units
Ρίσκο
19:30
Ντόρτμουντ - Μπάγερν
Goal/goal στο 1ο ημίχ.
3.25
BET: 7 units
Μονό
19:30
Μπράιτον - Τότεναμ
1Χ & over 1,5
2.00
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις