Ανοιχτό παιχνίδι στο Αγρίνιο

προγνωστικά

Ο #Jimandrez αναλύει τους αγώνες της Super League του Σαββατοκύριακου και καταλήγει σε μερικές δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στην στήλη μετά από μία εβδομάδα αποχής για να συνεχίσουμε στα ταμεία και στα καλά προγνωστικά. Σήμερα στην στήλη μας θα δούμε μερικές στοιχηματικές ευκαιρίες που έχουν προκύψει από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην Super League 1. Αφήνουμε την εισαγωγή και μπαίνουμε απευθείας στο ψητό.

Προγνωστικά: Do or die ματς στην Νίκαια

Ξεκινάμε με τα ματς του Σαββάτου και τους αγώνες σε Αγρίνιο και Νίκαια. Σπουδαίο παιχνίδι με μεγάλη σημασία για τον Παναιτωλικό και τον Βόλο. Δύο ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και που έχουν κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα. Αμφότερες παίζουν επιθετικά, διαχειρίζονται με μεγάλη ευκολία τα παιχνίδια τους και βρίσκουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Ανεβασμένες και με μεγάλη αυτοπεποίθηση θα παλέψουν για το σημαντικό τρίποντο, σε ένα μίνι ντέρμπι. Αμφίρροπο παιχνίδι, τον πρώτο λόγο θα έχουν τα γκολ. Πιστεύουμε στην ορμή που θα έχουν οι γηπεδούχοι από τον κόσμο τους αλλά και στην εξαιρετική λειτουργία της επίθεσης των φιλοξενούμενων. 

Επιλέγουμε το πανέμορφο goal/goal στο 2.05 από το Pamestoixima.gr. 

Συνέχεια στην Νίκαια για ένα πραγματικό ντέρμπι παραμονής. Κομπάρσος στην γιορτή της ΑΕΚ ήταν ο Ιωνικός που παρακολούθησε την Ένωση να κάνει ότι θέλει και να τον διαλύει με 4-1 το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση όπως πέρυσι και σε γενικές γραμμές δεν σε πείθει πως μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.  Μεταγραφικός κακός σχεδιασμός, παίκτες απροετοίμαστοι, ένα χάος. Φυσικά άμα δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα τεθεί θέμα προπονητή. Οπότε το ματς είναι… do or die. Στην απέναντι πλευρά η Λαμία πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, έχει βρει έναν ρυθμό αλλά και πάλι είναι ένα κλικ πίσω από τους υπόλοιπους της μεσαίας κλίμακας. Ο Φέστα προσπαθεί να βγάλει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και τα έχει καταφέρει καθώς εκτός έδρας τα πηγαίνει μία χαρά. Άντεξε στην έδρα του Ατρομήτου, πήρε βαθμό στα Γιάννενα, υπάρχει πρόοδος.

Υπάρχει τέτοια πίεση στον Ιωνικό που μας επιτρέπει να τον κοντράρουμε ελαφρώς. Βλέπουμε την Λαμία να ανταπεξέρχεται εκτός έδρας και έχει περισσότερη ποιότητα από τους Νικαίωτες, ιδιαίτερα σε ατομικό επίπεδο. Το Χ2 το βρίσκουμε στο 1.64 και το επιλέγουμε σε δυάδα με το παραπάνω.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 3.36
17:00
Παναιτωλικός - Βόλος
Goal/Goal
2.05
19:30
Ιωνικός - Λαμία
Χ2
1.64
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις