Ρίσκο και δυάδα στο 3.17

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Γερμανία καταπιάνεται ο #Blackbird με αποδόσεις έως και 3.17 στο μενού του Σαββάτου

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεν μας έκανε την χάρη η Παρί την Τετάρτη, αφού ο Βλαχοδήμος ήταν εξαιρετικός και δεν άφησε το ματς να ξεφύγει από το τελικό 1-1. Σήμερα τα προγνωστικά μας περιλαμβάνουν τρεις αναμετρήσεις, σε Γερμανία και Ελλάδα.

Προγνωστικά: Η στατιστική βγάζει 2.05

Όσοι παρακολουθούν στενά την στήλη ξέρουν πως δεν είμαι ιδιαίτερα φαν των Γερμανών στο στοίχημα. Ωστόσο σήμερα θα τους ποντάρουμε δις. Ξεκινάμε από την «Opel Arena» και το ματς της Μάιντζ με την Λειψία. Δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση οι γηπεδούχοι.  Αγνοούν την νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας στο ενεργητικό τους μια ισοπαλία και δύο ήττες, με τελευταία αυτή από την Φράιμπουργκ με 2-1.  Εν αντιθέσει η Λειψία βρίσκεται σε καλύτερο mood. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με πειστική εμφάνιση της Σέλτικ με 3-1 για το Champions League. Στην βαθμολογία ισοβαθμεί με την Μάιντζ.

Φαίνεται να είναι σε καλό μομέντουμ η Λειψία αυτό το διάστημα, όμως έχει και αυτή τα σκαμπανεβάσματα της. Η Μάιντζ ναι μεν προβληματίζει όμως στην έδρα της δεν είναι κακή.  Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι έχουν και στην πλάτη τους Ευρωπαϊκό ματς και έπεται και άλλο. Στα τελευταία πέντε ματς οι γηπεδούχοι μετράνε 4/5 goal/goal και η Λειψία 4/5 over 2,5.  Η στατιστική βγάζει αμφίτερμα με over στο 2.05 στην WinMasters

Ντέρμπι μεν, καλύτεροι οι Βαυαροί δε

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν, με κακή εμφάνιση στην Κολωνία με 3-2, μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Άφησαν όμως γρήγορα πίσω το κακό τους πρόσωπο και μεσοβδόμαδα στην Ανδαλουσία, παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί, φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ την Σεβίλλη. Στην άλλη πλευρά, το σημερινό φαβορί, οι «Βαυαροί» επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους εμφατικά. Νίκησαν την Λεβερκούζεν με 4-0 για το πρωτάθλημα, ενώ για τις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις δεν δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν πέντε φορές κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν.

Ισόβαθμες και αυτές στο πρωτάθλημα με 15 βαθμούς, μοιράζονται την 3η θέση. Πείθουν περισσότερο οι Βαυαροί και μοιάζουν πιο έτοιμοι για την σημερινή αναμέτρηση.  Δεν ζητάμε πολλά, παρά μόνο την νίκη τους πετυχαίνοντας τουλάχιστον δύο τέρματα στο 1.80.

Σκοράρουν εύκολα αμφότεροι

Κλείνουμε με Ελλάδα και την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Βόλο στο Αγρίνιο. Εντυπωσιακό διπλό για τους Αγρινιώτες στα Γιάννενα με το εμφατικό 1-4. Πρωταγωνιστής της σπουδαίας αυτής νίκης ο Καρέλης, σημειώνοντας τρία τέρματα. Φανερά βελτιωμένος Παναιτωλικός όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται πως δε θα χρειαστεί να κυλήσει με άγχος η χρονιά. Πριν την διακοπή ο Βόλος νίκησε με 2-0 τον Ιωνικό. Με την επανέναρξη, υποδέχτηκε τον Άρη, τον οποίο επίσης κέρδισε με 2-0. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια οι Βολιώτες διαχειρίστηκαν το σκορ παίρνοντας ακόμα ένα τρίποντο. Μάλιστα έχουν αντιμετωπίσει τρεις εκ των Big 5 και έχουν επτά πόντους.

Ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν ελκυστικά και δεν φοβούνται να βγουν μπροστά και να ρισκάρουν για το γκολ. Πολλά τα επιθετικά προσόντα και των δυο, μπορούν να μας χαρίσουν έστω το αμφίτερμα στον διπλασιασμό.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
16:30
Mάιντζ - Λειψία
Goal/goal & over 2,5
2.06
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.17
17:00
Παναιτωλικός - Βόλος
Over 2 AH
1.76
19:30
Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
2 & over 1,5
1.80
BET: 25 units
Μονό
17:00
Παναιτωλικός - Βόλος
Goal/goal
2.01
BET: 20 units
Μονό
19:30
Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
2 & over 1,5
1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις