Με τη φόρμα της Λειψίας

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από το γαλλικό και το γερμανικό πρωτάθλημα και φυσικά ποντάρει σε γκολ.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από την Bundesliga και τη Ligue 1. Χρειάζεται προσοχή, ειδικά μετά από ευρωπαϊκές εβδομάδες, οπότε πάμε συνετά.

O Scorakias πίνει… Red Bull

Ξεκινάμε από τη Γερμανία και την αναμέτρηση της Μάιντζ με τους «ταύρους» της Λειψίας. Σε αντίθετη τροχιά οι δυο ομάδες. Η Μάιντζ προέρχεται από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη. Σκόραρε σε όλους, αλλά ποτέ δεν προηγήθηκε. Η Λειψία από την άλλη έκανε δυο νίκες στη σειρά, σκοράροντας τρία και τέσσερα γκολ αντίστοιχα. Υπάρχει ισορροπία στις αποδόσεις και η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκω το λόγο. Ποντάρουμε στο να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι σε αξιοπρεπέστατη απόδοση.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Λίγο αργότερα, στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ υποδέχεται την ουραγό Αζαξιό. Οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις πέντε γκολ παθητικό, αλλά ταυτόχρονα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Από την άλλη μια Αζαξιό με τη χειρότερη επιθετική παρουσία σε όλη τη Ligue 1, αφού έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ σε εννέα ματς. Πιστεύω πως παρά την κόπωση από το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό παιχνίδι, η Μαρσείγ θα μπει για να καθαρίσει το ματς. Επιλογή το 2-0 σαν anytime score.

Μονό
16:30
Μάιντζ - Λειψία
Anytime score: 0-1
1.88
BET: 20 units
Μονό
18:00
Μαρσέιγ - Αζαξιό
Anytime score: 2-0
2.20
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις