Ο Δρόμος για το Κατάρ στον ΑΝΤ1

Ο Δρόμος για το Κατάρ στον ΑΝΤ1

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ» με τον Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και την Έλενα Παπαδοπούλου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00.

Το Μουντιάλ, η καρδιά του βασιλιά των σπορ, θα χτυπά για έναν ολόκληρο μήνα από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος που θα καθηλώσει δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και η Έλενα Παπαδοπούλου,  μετρούν αντίστροφα για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και μας βάζουν στο κλίματου πρώτου χειμερινού Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρουμε την εκπομπή «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ».

Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου στις 12:00:

Αποκλειστικές συνεντεύξεις του Ισπανού επιθετικού ΑϊτόρΚανταλαπιέδρα του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της SuperLeagueως τώρα με 7 γκολ, και του Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ΝτόμινικΚοτάρσκι, που μιλούν για τους υψηλούς στόχους των Εθνικών Ομάδων των χωρών τους στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αφιέρωμα στον Γάλλο σταρ ΚιλιάνΕμπαπέ, που φιλοδοξεί να βαδίσει στα χνάρια του Πελέ και να στεφθεί για δεύτερη φορά πρωταθλητής κόσμου πριν κλείσει τα 23 χρόνια της ζωής του.

Throwback στο Μουντιάλ του 1966, που η διοργανώτρια Αγγλία κατέκτησε το μοναδικό ως τώρα σημαντικό τρόπαιο της ιστορίας της, και στο Μουντιάλ του 1970, στο οποίο ο Πελέ υπέγραψε τον τρίτο θρίαμβο της Βραζιλίας μέσα σε 12 χρόνια.

Από τον Χάαλαντ ως τον Σαλάχ, όλοι οι μεγάλοι απόντες από το Μουντιάλ του Κατάρ.

«Ακτινογραφία» των ομάδων του Β’ ομίλου. Από τον βρετανικό εμφύλιο Αγγλία-Ουαλία ως το παιχνίδι ΗΠΑ-Ιράν, με πολιτικές προεκτάσεις και παρασκήνιο.

Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο αναλυτής της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρης Γκούμας, ο οποίος, έχοντας σημαντική καριέρα στο Κατάρ τα προηγούμενα χρόνια, θα μας μιλήσει για το επίπεδο του ποδοσφαίρου των αραβικών χωρών και για τις προετοιμασίες της χώρας για το πρώτο Μουντιάλ του αραβικού κόσμου.

Σε ζωντανή σύνδεση ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, που έχει μεγάλη θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα ως παίκτης και προπονητής, θα δώσει τις εκτιμήσεις του για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

 

Δείτε το trailer:

 

https://www.youtube.com/watch?v=mHiJK9VgKEY

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις