Φιλοξενούμενοι, over και δύο λάθος αποδόσεις

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker συνεχίζει στη δεύτερη βραδιά της πρώτης αγωνιστικής με προγνωστικά Euroleague από τρία παιχνίδια.

Η πρώτη αγωνιστική ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται απόψε με τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια. Συνεχίζουμε με προγνωστικά Euroleague από τρία παιχνίδια της βραδιάς, μεταξύ των οποίων και τη δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη.

Προγνωστικά Euroleague στη Βαρκελώνη

Θα ξεκινήσω χρονολογικά από το τέλος της αγωνιστικής, αφού στις 21:30 το βράδυ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», σε ένα repeat του περσινού μικρού τελικού της διοργάνωσης. Τι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων τις σχολίασα στο αφιέρωμα της Euroleague, οπότε θα πάω αμέσως στο ψητό.

Οι Ισπανοί θα στερηθούν τον Μίροτιτς, το μεγάλο τους αστέρι, ο οποίος θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν λόγω τραυματισμού. Στις αρχές της εβδομάδας έσκασε και η άσχημη είδηση με το πρόβλημα υγείας του Κούριτς. Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά. Έχουν ήδη δύο ήττες, μία στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Ρεάλ και μία στο πρωτάθλημα απ΄την Γκραν Κανάρια. Δεν έχουν βρει πλήρως τα πατήματά τους Σατοράνσκι και Βέσελι. Αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ταυτόχρονα αποπνέει μεγάλη σιγουριά στο παιχνίδι του με πολλούς αυτοματισμούς.

Στο δια ταύτα, πιστεύω πως οι αποδόσεις αδικούν τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει δείξει κάτι φοβερό μέχρι στιγμής. Αξίζει να πάμε σε ένα combo με αβάντζο στους Πειραιώτες και  over πόντων, δεδομένου του ρυθμού που δίνουν οι δυο ομάδες στο παιχνίδι τους. Στα ειδικά, εστιάζω σε μια λάθος απόδοση που αφορά τις ασίστ του Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ έχει ανοιχτά τα μάτια του στο ποστ και πολλές φορές εκμεταλλεύεται «κοψίματα» του Βεζένκοφ και του Παπανικολάου. Στον τελικό με τον Παναθηναϊκό είχε έξι ασίστ, ενώ ο μέσος όρος του στις ασίστ πέρυσι ήταν 1,8.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Συνεχίζουμε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στον αγώνα της Βίρτους Μπολόνια με τη Μονακό. Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια για τους Ιταλούς και ευκαιρία για εδραίωση στο υψηλό επίπεδο για τους Μονεγάσκους. Μέχρι στιγμής όμως στη σεζόν βλέπουμε τους δεύτερους να έχουν καλύτερη εικόνα. Το ρόστερ τους έχει μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα, ειδικά στην περιφέρεια. Ξεκίνησαν με 3/3 στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εξαιρετική επίδοση στην επίθεση. Η Βίρτους μπορεί να κατέκτησε το Σούπερ Καπ, αλλά προβλημάτισε με την εικόνα της. Άλλωστε επικράτησε δύσκολα της Σάσαρι στον τελικό. Εξίσου δύσκολα κέρδισε και τη Νάπολι στο πρωτάθλημα. Με λίγα λόγια θεωρώ πως η Μονακό μπορεί να στηριχτεί με ένα αβάντζο σε ένα ματς που θα έχει ψηλό σκορ. Αν θέλουμε να ρισκάρουμε, μπορούμε να πάρουμε και την καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων με over στους πόντους των γηπεδούχων.

Κλείνω με έναν αγώνα που γίνεται λίγο νωρίτερα, ανάμεσα στην Άλμπα και την Παρτιζάν. Όχι δε θα μπλέξω με σημείο, αλλά με ένα ειδικό, που δίνεται σε λάθος απόδοση, όπως αυτό του Φαλ. Αναφέρομαι στις ασίστ του Σίκμα. Το όριό του είναι στο 3,5 και μιλάμε για έναν παίκτη που μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει μοιράσει σε κάθε ματς πάνω από έξι ασίστ! Ευχαριστούμε για το 2.10… θα τιμηθεί!

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Παρτιζάν
Σίκμα over 3,5 ασίστ
2.10
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 19.38
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Παρτιζάν
Σίκμα over 4,5 ασίστ
3.40
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Φαλ over 2,5 ασίστ
5.90
BET: 5 units
Combo
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
2 (+10,5) & over 145,5
1.98
BET: 15 units
Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Φαλ over 1,5 ασίστ
2.50
BET: 12 units
Combo
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Μονακό
2 (+8,5) & over 153,5
1.93
BET: 20 units
Combo
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Μονακό
2 & Βίρτους Μπολόνια over 72,5
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις