Κάθε αρχή και δύσκολη

προγνωστικά μπάσκετ

Από την Ισπανία και συγκεκριμένα την Βαρκελώνη ξεκινούν τα προγνωστικά μπάσκετ του #Apos στο koubanezos.gr.

Η βάση αφετηρίας του Ολυμπιακού είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος, ο κορμός των «ερυθρόλευκων» είναι σταθερός και παρόμοιος με την περυσινή χρονιά, με τις προσθήκες που έγιναν να τον κάνουν σε θεωρητικό (μένει να το δούμε και σε πρακτικό) επίπεδο πιο πλήρη και απειλητικό σε σχέση με πέρυσι. Πρώτη αντίπαλος η Μπαρτσελόνα, η οποία καλείται να βρει τα πατήματα της και να ξαναγίνει το ευρωπαϊκό φόβητρο της διοργάνωσης. προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Υπάρχει φαβορί;

Είναι το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι για την σεζόν και περιμένω τον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί σοβαρός και διεκδικητικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεκινήσει την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε συνδυασμό με την περυσινή αποτυχία, η πίεση τη φετινή χρονιά θα είναι μεγαλύτερη.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ξεκάθαρο φαβορί για το παιχνίδι δεν υπάρχει, ωστόσο θα έδινα ένα μικρό πλεονέκτημα στον σοβαρό Ολυμπιακό, αφού έχει περισσότερη χημεία και ομογένεια σε αντίθεση με το νέο σύνολο που έχει να διαχειριστεί η Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι δεν θα ξεφύγει είτε από τη μία, είτε από την άλλη μεριά και προβλέπεται ένα κλειστό ντέρμπι.

Ακόμα, θέλω να σταθώ σε δύο παίχτες κλειδιά του Ολυμπιακού. Ο πλεϊμέικερ των «ερυθρόλευκων» Γουόκαπ είναι πολύ πιο άνετος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης τους προπονητή του Ολυμπιακού. Είναι ο οργανωτής των Πειραιωτών και ένας από τους καλύτερους δημιουργούς της ομάδας. Μαζί με τον Βεζένκοφ αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα γρανάζια της πορείας του Ολυμπιακού και βλέπω πως στο ξεκίνημα μοιάζουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ο Βεζένκοφ αποτελεί κύριο εκφραστή των επιθέσεων του Ολυμπιακού και από τα δικά του χέρια περνάνε πολλές επιθέσεις. Είναι σημείο αναφοράς της επιθετικής λειτουργείας και η ποικιλία του στον τρόπο σκοραρίσματος των βοηθάει να βρίσκει εύκολα καλάθια. Όσο για τον Γουόκαπ έχει την ελευθερία κινήσεων και μπορεί αν δημιουργήσει εξαιρετικές τελικές πάσες για τους συμπαίχτες του. Γνωρίζοντας τους περισσότερους τους από την περσυνή χρονιά ξέρει που και πότε θα βρει ελεύθερο συμπαίχτη για να πασάρει.

Μονό
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
2 (+5,5)
1.92
BET: 15 units
Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Γουόκαπ over 2,5 ασίστ
1.60
BET: 5 units
Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Βεζένκοφ over 14,5 πόντοι
1.70
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις