Η παρηγοριά του Μαρτσέλο στον Χάμες στο Μουντιάλ του 2014

Μουντιάλ

Ο Χάμες Ροντρίγκες συνάντησε τον παλιόφιλό του, Μαρσέλο στον Πειραιά. Μία κοινή τους ιστορία από το Μουντιάλ του 2014

Στο Μουντιάλ του 2014 χάρισαν μια από τις πιο δυνατές στιγμές του τουρνουά, όταν ο Βραζιλιάνος παρηγόρησε τον Χάμες μετά από αναμέτρηση μεταξύ Βραζιλίας και Κολομβίας στα προημιτελικά του θεσμού. Ο Χάμες Ροντρίγκες φόρεσε τα ερυθρόλευκα. Μετά από τον Μαρσέλο, οι πρωταθλητές Ελλάδος έφεραν άλλον έναν Galactico.

Στο λιμάνι ο Κολομβιανός σούπερ σταρ βρήκε έναν παλιό και καλό του φίλο, τον Μαρσέλο. Οι δυο τους συνυπήρξαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά υπάρχει μια στιγμή που έχει μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό του 31χρονου μεσοεπιθετικού και δεν είναι από την κοινή πορεία του στη Μαδρίτη, αλλά από μια αναμέτρηση μεταξύ Βραζιλίας και Κολομβίας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στις 4 Ιουλίου 2014 για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο κατάμεστο Καστελάο της Φορταλέζα η Βραζιλία υποδεχόταν την Κολομβία του Χάμες. Η Σελεσάο επικράτησε 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ο Χάμες που είχε μειώσει στο 80’ με πέναλτι ήταν απαρηγόρητος μετά από τη λήξη του αγώνα και στο πλευρό του στάθηκε ο Μαρσέλο με τον φακό να απαθανατίζει αυτή τη στιγμή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις